Rojstvo nove mobilne aplikacije: Moja diagnoza

Podjetje Mea diagnosis je v sodelovanju z založbo Adria Media Ljubljana in vodilnim zasebnim ponudnikom celovitih komunikacijskih storitev A1 Slovenija na novinarski konferenci javnosti predstavilo novo pomembno zgodbo - mobilno aplikacijo, ki uporabnikom omogoča, da na podlagi 48 najpogostejših simptomov sami izdelajo diagnozo. Spletna in mobilna aplikacija Moja diagnoza je najsodobnejši in obsežen digitalni medicinski priročnik, zasnovan v sodelovanju z zdravstvenimi strokovnjaki in predstavlja inovativen, moderen in informativen produkt, preprost za uporabo, dostopen kjerkoli in kadarkoli.

30. 3. 2018
Slika 1/10

Nekdanji minister za zdravje, prim. mag. Dorijan Marušič, svetovalec v podjetju Mea diagnosis, je uredniku slovenskega Playboya Borutu Omerzelu osebno predstavil delovanje aplikacije.

Igor Zaplatil

Aplikacija je na voljo za naprave z operacijskim sistemom iOS ali Android, ima pa tudi spletno različico, dosegljivo na spletnem naslovu www.moja-diagnoza.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri