Robbie Williams v živo tudi v Sloveniji

Koncert Robbieja Williamsa si boš lahko v živo ogledala v Cineplexx kinematografih Celje, Maribor, Koper, Kranj in Novo mesto, in sicer 20. avgusta v neposrednem prenosu. Dve vstopnici ob tej priliki tudi podarjamo!

Robbie Williams (foto: Profimedia) Profimedia
19. 8. 2013 | Promocijsko sporočilo

Svetovni zvezdnik Robbie Williams želi vedno posegati najvišje, predvsem pa je prepričan, da mu vedno uspe občinstvu ponuditi najboljši šov na svetu.

Junija letos je oboževalce razveselil, ko se je po sedmih letih podal na svojo največjo turnejo do zdaj, naslovil pa jo je kar Prilasti si krono ali Take the Crown.

Glasbeni nastop Robbieja Williamsa poznavalci že ocenjujejo kot enega najboljših stadionskih glasbenih spektaklov zadnjih let in kot dogodek, ki ga je treba doživeti.

Po zaslugi 2D digitalne tehnologije

Čeprav so njegovi koncerti razprodani, imaš možnost, da si veličastno predstavo v živo ogledaš v dih jemajoči 2D digitalni tehnologiji, ki jo premorejo Cineplexxovi kinematografi po Sloveniji (Celje, Maribor, Koper, Kranj in Novo mesto) v neposrednem prenosu iz Talina v Estoniji, kjer bo nastopil 20. avgusta ob 19.50.

V klimatiziranih dvoranah se lahko prepustiš čarovniji glasbe brez nepotrebnega drenjanja in za ceno, ki je do denarnic zelo prijazna. Robbiejev prvi solo koncert po sedmih letih lahko doživiš za samo 15 EUR, zato pohiti, saj je število vstopnic omejeno.

Podarjamo dve vstopnici!

Z nekaj sreče pri žrebu pa je prejemnica dvojne vstopnice za neposreden prenost iz Talina v Estoniji v Cineplexx kinematografih Celje, Maribor, Koper, Kranj in Novo mesto postala:

  • Stanislava Rot iz Ljubljane

Čestitamo!