Razkrivamo, kje bodo živeli tekmovalci resničnostnega šova Bar (FOTO)

Resničnostni šov Bar bo že nocoj, 4. septembra, poskrbel za vročo noč, saj bomo lahko na Planet TV v živo spremljali vselitev prvih tekmovalcev.

Razkrivamo, kje bodo živeli tekmovalci resničnostnega šova Bar (FOTO) (foto: Planet TV) Planet TV
4. 9. 2018

Že danes zvečer bomo spoznali obraze in imena posameznikov, ki bodo prihodnje mesece preživeli za točilnim pultom resničnostnega šova Bar in pod budnim očesom kamer, na Planetu pa bomo videli tudi njihove družine in navijače ter zabeležili prve reakcije ob prihodu v bar in v stanovanje …

Še pred tem bomo nocoj ob 20. uri v oddaji Bar pred Barom pokazali, kako je potekala prenova bara, ki bo krojil družabno življenje letošnje jeseni. Pokazali bomo tudi najbolj  zanimive trenutke z avdicij in predstavili bar managerja.

V resničnostnem šovu Bar bodo morali tekmovalci sodelovati in voditi najboljši Bar, hkrati pa bodo morali tudi skupaj živeti in tekmovati med seboj, saj bo na koncu le eden Bar zapustil bogatejši za 50.000 evrov.

Bar ima prvič tudi voditeljski dvojec, saj bosta resničnostni šov vodila Jasna Kuljaj in Domen Kumer, ki tekmovalcem svetujeta, naj se posvetijo delu.

"Držijo naj se svojega cilja," pravi Domen, Jasna pa dodaja: "Do zmage bo prišel nekdo, ki bo pokazal dovolj gostinskega znanja, hkrati pa dovolj medčloveškega čuta, da ga ne bodo prehitro vrgli ven."

Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.

BAR lahko na Planetu ujamete od torka do petka ob 21. uri, oddaja v živo pa bo v soboto ob 20. uri.

Fotografije: Planet TV