Razhod, ki je odmeval po svetu

Bivši par iz Brooklyna Ivory King in Jonathan Mann sta svojo prekinitev razglasila s pesmijo in videospotom, ki sta ga ustvarila skupaj: We've Got to Break Up (Morava prekiniti).

29. 3. 2013

Ivory smo vprašali, zakaj sta se odločila, da prekineta tako javno.

Kaj te je navdihnilo, da posnameš video?

Najin prijatelj je na Facebooku objavil iskreno sporočilo o svoji prekinitvi: Ja, zelo je žalostno, toda ne, ne sovražita drug drugega. Zdelo se je kot odličen način za objavo novice svojemu družbenemu krogu.

Kako so se odzvali njegovi prijatelji in družina?

Ljudje so bili bolj presenečeni zaradi novic o prekinitvi kot zaradi dejstva, da sva napisala pesem o tem! Vendar je veliko mojih prijateljev vedelo, da je najina težava v tem, da različno čutiva glede otrok. (Jonathan si želi otroke, Ivory pa ne.)

Ali sta bila presenečena, da je postal video tako priljubljen?

Najprej sva bila, vendar je ta izkušnja tako univerzalna, da so ljudje lahko sočustvovali z nama.

Ali ti je pomagalo iti naprej?

Vsekakor. Snemanje tega videa z Jonathanom je bil način, da utrdiva konec najine zveze in obenem podoživiva njene ključne elemente – sodelovanje, komunikacijo, šale in nekaj čustvenih polomij. Precej primerno je.

Ali kaj obžaluješ?

Le nekaj stilskih odločitev! Ko sva pesem prvič objavila, sem se počutila malce zgroženo in ranljivo in sem dobila nekaj negativnih komentarjev, toda potem je prišel val sočustvovanja od prijateljev in družine ... celo tujcev! To me je v temačnih časih tolažilo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri