Raper Zlatko ti podarja dve karti za današnji koncert!

Spremljaj Zlatka na Sveta vladar in osvoji dve karti za koncert, ki se bo zgodil danes, 16. oktobra ob 21h v Cvetličarni.

Raper Zlatko ti podarja dve karti za današnji koncert! (foto: Katka Sušnik) Katka Sušnik
16. 10. 2014

Danes zvečer bo Zlatko predstavil svoj nov album z naslovom Živim lajf, ki ga je ustvaril kar z devetimi producenti, k sodelovanju pa je povabil tudi Nino Pušlar s katero sta ustvarila skladbo »Ti to lahko«. Prepričani smo, da te bo zopet navdušil s svojo raznolikostjo in besedili skladb, ki so polna optimizma in pozitivnih sporočil.

A Zlatkov koncert predstavlja samo vrhunec projekta s katerim je svoje oboževalce dobesedno povabil, da vstopijo v njegovo življenje. Zlatko namreč med 9. in 16. oktobrom nosi posebna Google očala preko katerih v živo predvaja vse kar se mu dogaja. Prenos in javljanje v živo lahko spremljaš še danes na zivimlajf.svetavladar.si ter si ogledaš resnično življenje znanega ljubljanskega raperja. Pohiti, morda ga danes še ujameš v kateri izmed zanimivih življenjskih situacij, ki javnosti sicer niso dostopne.

Zlatko je zaprisežen optimist, ki je v svoja besedila vnesel izkušnje iz preteklosti, jih prepletel s sedanjostjo, gledajo pa v prihodnost. Zaveda se, da smo vsi krvavi pod kožo ter da se v življenju vsi srečujemo s podobnimi izzivi. Tako si tudi on, kot veliko mladih, želi ustvariti svojo lastno srečo, neodvisno pot in poskrbeti za svojo mlado družino. Pri tem so mu v veliko pomoč finančne rešitve kot so stanovanjski kredit in prilagodljivi načini plačevanja, ki so prilagojeni posebej mladim. Več o tem si lahko prebereš na spletnem mestu www.svetavladar.si in si olajšaš vstop v svet financ.

Odgovori na nagradno vprašanje in zadeni karte

Obišči Cosmov Facebook profil in odgovori na nagradno vprašanje. Z malo sreče bosta dve karti za nocojšnji koncert tvoji!

*Namig: odgovor na nagradno vprašanje poišči v tem članku.