Pusti se osvojiti v mafijskem stilu na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 8!

Zakaj enostavno moraš v petek, 27. januarja ob 21h, priti v klub Cvetličarna na Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 8: Escape Room?

25. 1. 2017 | Promocijsko sporočilo

Ker si samska in si med svoje novoletne zaobljube uvrstila tudi druženje z pozitivnimi ljudmi, med katerimi se lahko tako čisto po naključju najde tudi tvoj bodoči dragi?
Pa niti ne toliko zato, ampak ker je Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji v organizaciji spoznavnega portala ona-on.com in radia Antene najboljša spoznavna žurka leta! In ker se bo tam dogajalo marsikaj.  Izogni se vrsti pred vhodom in kupi vstopnico v predprodaji.

Escape Room: Zmaji, mafijci in (morda tudi) tvoj bodoči dragi

Uff, skrivnostno, kajne? Jaa, točno tako bo v petek, 27. januarja ob 21h, v klubu Cvetličarna na spoznavni postaji Escape Room – Pobeg iz … hmm, samskosti?


Tam boš v paru, ki ti ga »zrihtamo« mi, reševala uganke, ki te bodo vodile do cilja – spopadla se boš z ljubljanskim zmajem ali pa boš kot mafijčeva prijateljica ujeta v nevarnem ljubezenskem trikotniku*. Morda bo tukaj izpolnjen še tvoj drug cilj: najti pravega zase.

Ampak ne le to, čakajo te še Spoznavalnica, Moje ime je, Električna napetost, Ujemanje, Zmenek na slepo in še in še in še. Pridruži se nam na največjem spoznavnem vrtiljaku v S-LOVE-niji!
* Sponzor sob pobega je Orehov gaj.

Skupina Joker, Balonji ples in Nipke

Ni prave žurke brez prave glasbe! In brez skrbi, da bo skupina Joker poskrbela, da se bodo tvoje petke iskrile od Balonjega plesa. Se sprašuješ, kaj je to? To boš morala ugotoviti kar na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 8.


Plesa bo ogromno – naučili se bomo celo nove plesne koreografije in nato tekmovali za lepe nagrade. Ugotovila pa boš tudi, kako se je razpletla zgodba Nipke-ja in njegove Urške, ki sta se spoznala prek spleta.


Kaj vse te čaka na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVEniji 8?


Kdo je kupid Ljubo?

Zvezda večera, ki skrbi, da iskrice švigajo vse povprek! Ljubo ti bo dal svoj nasvet za osvajanje ter tebe in tvojega izbranca ustrelil s svojo ljubezensko puščico. :)
Se vidimo v petek, 27. januarja ob 21h, v klubu Cvetličarna na največji spoznavni žurki Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 8: Escape Room? Izogni se vrsti pred vhodom in kupi vstopnico v predprodaji.

Bi raje zmenek prek spleta?

Si bolj »ziherašica« in želiš svojo simpatijo spoznati še pred zmenkom? Potem BREZPLAČNO PREIZKUSI ona-on.com, kjer se vsak dan spoznava več kot 160.000 uporabnikov.