PUNCE POZOR: Na SportklubTV iščejo komentatorko

Rada spremljaš športni program ali pa si sama športnica? To je zate idealna priložnost, da postaneš del komantatorske ekipe na SportklubTV. Hitro se prijavi!

PUNCE POZOR: Na SportklubTV iščejo komentatorko (foto: shutterstock) shutterstock
19. 7. 2017 | Promocijsko sporočilo

Utirajo nove poti!

SportklubTV je edina TV v Sloveniji, ki že dalj časa sama načrtno izobražuje svoje komentatorje. Z uspešnimi razpisi je vzgojila že štiri generacije komentatorjev, ki so vse pogosteje med nosilci hitro rastoče programske ponudbe Sportklub TV na področju Slovenije.

Iščejo nove ženske moči

SportklubTV želi pridobiti komentatorke za nogomet in tenis. Morda si se vprašala zakaj prav nogomet in tenis? Odgovori so preprosti: teh športov je največ na programih SportklubTV, so najbolj gledani in konec koncev, tenis je uveljavljena športna zvrst med ženskami, nogomet pa je panoga, ki iz dneva v dan pridobiva pri vse več privrženk, tako pred TV zasloni kot tudi na igriščih. Pa še malce bi radi poživili tudi konkurenco med spoloma in pred ekran privabili še več gledalk in gledalcev!

Ustrezaš vsem pogojem? Prijavi se!

Kandidatka mora:

  • biti stara najmanj 18 let;
  • končati mora najmanj srednjo šolo;
  • mora znati najmanj en svetovni jezik.


Prošnjo za sodelovanje, ki jo moraš najkasneje do 15. septembra 2017 poslati na naslov SportklubTV, 1231 Ljubljana-Črnuče, Brnčičeva 49 ali na e-naslov: info@sportklub tv.si, mora vsebovati kratek življenjepis, v katerem zapiši katere tuje jezike obvladaš in s katerim športom se ali si se ukvarjala.

Za več informacij KLIKNI še na SportklubTV spletno stran sportklub.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri