Prva ločitvena svetovalnica v Sloveniji

Samo vsak 10 Slovenec oz. Slovenka kupi mobilni telefon v prosti prodaji. Na Hrvaškem to stori vsak 5 uporabnik mobilne telefonije, v Avstriji je takšnih 40 %, na Češkem pa kar 45 % - torej vsak drugi. Slovenci smo na svoje mobilnike preveč navezani, na ta račun pa izgubljamo veliko priročnih ugodnosti. V podjetju Big Bang so se odločili to spremeniti.

Prva ločitvena svetovalnica v Sloveniji (foto: Big Bang) Big Bang
14. 11. 2016 | Promocijsko sporočilo

Big Bang poziva: Ločite se od starega mobilca!

V Big Bangu verjamejo, da zaradi pretirane navezanosti na svoj star mobilnik in preslabega poznavanja prednosti nakupa v prosti prodaji zamudimo številne uporabne ugodnosti. Prav zato so se odločili uvesti prvo »Ločitveno svetovalnico« v Sloveniji. Gre za domiselno kampanjo, s katero želijo opozoriti na nesmotrnost pretirane navezanosti na svoj mobilnik, izpostaviti prednosti nakupa v prosti prodaji ter vam svetovati pri izbiri novega – boljšega, zmogljivejšega, pametnejšega...

Najboljši modeli brez vezave, a s kupom drugih ugodnosti

Big Bang že vrsto let omogoča nakup najnovejših in najboljših mobilnikov. V njegovih vitrinah najdete vse od vedno modnih iPhonov do vrhunskih telefonov znamk Samsung, Sony, Huawei, LG in drugih. A poleg izjemnih mobilnikov vam pri Big Bangu nudijo tudi številne dodatne ugodnosti:

Prinesi staro, odnesi novo

Izkušeni svetovalci bodo ocenili vaš stari mobilnik, njegovo vrednost pa odšteli ob nakupu novega. Že tu lahko veliko prihranite.

Razrezana cena

Izbran izdelek, ki je na voljo po razrezani ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja! Cena izdelka je preprosto razdeljena na 10 delov, pri čemer prvi obrok poravnate ob nakupu s kartico bančnega računa, ostale pa v naslednjih 9 mesecih. Obrestna mera pri razrezani ceni je 0 %! Odločite pa se lahko tudi za manjše število obrokov - od 4 do 10.

Ker mobilnike uporabljate vsak dan, vse leto in v vseh mogočih situacijah, pogosto prihaja tudi do nezgod: ohišje poči, zaslon se razbije, tipke nehajo delovati, baterija začne nagajati ... Pri Big Bangu lahko svojega novega izbranca za vse omenjene primere tudi zavarujete.

Zavarovanje KASKO vam nudi do 2-letno dodatno zaščito in zavarovanje za naključno škodo, vlomsko tatvino ali rop ter nepooblaščeno uporabo.

Preden vas prepustijo uživanju z vašim novim mobilnim izbrancem, vam uredijo tudi prenos podatkov in informacij s starega telefona na novega, po potrebi prirežejo SIM kartico na dimenzije novega telefona, namestijo zaščitne folije in stekla ter strokovno svetujejo o funkcijah, možnostih in omejitvah vašega novega telefona.

Izbirali boste lahko tudi med zares pestro ponudbo dodatkov – zaščitna stekla, ovitki, folije, avtomobilski polnilci in ostali dodatki, ki jih najdete na njihovi spletni strani.

Vse naštete ugodnosti so vam na voljo brez vezave ali drugih obveznosti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri