Prva liga dijaških bendov v Kinu Šiška!

Kino Šiška razpisuje ligaški natečaj za srednješolske glasbene skupine in posameznike. Prijaviš se lahko do 15. septembra. Za več informacij beri dalje!

12. 7. 2013

"Špilaaaj!" je vodilo prve lige dijaških bendov, ki bo od oktobra 2013 pa vse do maja 2014 potekala v Kinu Šiška. Na natečaj se lahko na spletni strani www.spilliga.si prijavijo srednješolske glasbene skupine in posamezniki, ki imajo vsaj dve avtorski skladbi, so sposobni izvesti 20 minut živega koncertnega nastopa, več kot polovica članov skupine pa mora izhajati iz dijaških vrst.

Špil liga je žanrsko neomejena, vabljeni torej mladi rokerji, raperji, pankerji, metalci, indijanci, folkerji, elektronski producenti in vsi vmes.

Med prijavljenimi bo strokovna komisija izbrala 20 izvajalcev, ki se bodo pomerili na malem odru Kina Šiška v petih ligaških večerih. S strani občinstva in komisije izbrani izvajalci se bodo pomerili še v dveh polfinalnih večerih ter na zaključnem, finalnem večeru, ki se bo odvil v veliki dvorani Kina Šiška.

Za nagrade bo med drugim poskrbel tudi SAE Institute Ljubljana, ki bo zmagovalcu v studio profesionalno posnel tri pesmi, Kino Šiška pa bo zmagovalcu ponudila špil pred večjo glasbeno skupino, obetajo pa se tudi nagrade za vse, ki bodo prišli na špil!

Projekt finančno podpira občina Ljubljana.

Prijavi se in špilaj!

Več informacij in podrobnosti prijave na www.spilliga.si

špil liga

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri