Prisluži si darilo, s katerim boš zvezda decembra!

Ali imajo že vse tvoje prijateljice otroke, ti pa nimaš pojma, kako bi jih obdarila ob prihajajočih praznikih? Vsaj eno darilo imamo zate urejeno: sodeluj v nagradni igri in osvoji punčko Barbie. Stavimo, da že veš, komu bi jo podarila.  

Prisluži si darilo, s katerim boš zvezda decembra! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
30. 11. 2022 | Promocijsko sporočilo

Če si ob branju naslova že videla na sebi novo obleko ali torbico, obišči tole povezavo. Nagradna igra, ki jo zate pripravljamo tik pred mesecem obdarovanj, pa ti bo prinesla status najljubše mame, sestre ali tete. Vsi vemo, da se otroci najbolj veselijo daril, ki jih bo Miklavž, Božiček, ali Dedek Mraz prinesel domov.

Zato se počutimo pod pritiskom, ko nam začne primanjkovati idej in časa za nakupe, saj nas prvi dobri mož obišče že 6. decembra. Če si tudi ti ena izmed tistih, ki si želi vsako leto podariti izvirno darilo, ti bo v veliko pomoč spletna trgovina Shoppster, ki v posebni kategoriji ponuja ugodne izdelke, ravno pravšnje za decembrska darila.

Sodeluj v nagradni igri

Za bralke Cosmopolitana smo v uredništvu pripravili tudi prav posebno nagradno igro. Poteguj se za punčko Barbie Color Reveal, ki bo razveselila še najzahtevnejšo damico. Punčka je polna presenečenj, saj je prekrita z barvo in njeno bleščečo opravo razkriješ šele, ko jo speremo z vodo. Njene ustnice in vzorec na zgornjem delu trupa spreminjajo barvo, če uporabimo ledeno vodo. Poleg punčke se v embalaži nahajajo še štirje paketki z dodatki. Če pa to ni izvirno darilo …

Kako do punčke Barbie?

Informacije in korake do najboljšega darila za vse mlade dame najdeš na Facebook strani Cosmopolitan Slovenija, kjer nagradna igra poteka do konca tega tedna. Tole je pa kot nalašč za prva praznična obdarovanja, kajne?

Ličila za princeske in glasbila za razgrajače

Ne glede na to, kaj imajo otroci radi, Shoppster ima vse za vse. Dečki se bodo razveselili raznih vozil, dinozavrov in maket, deklice pa bodo uživale v igri z novimi ljubljenčki in dojenčki ter seti za ustvarjanje. Za tiste malo starejše  bodo v poštev nedvomno prišle sestavljanke, družabne igre in športni pripomočki. Preveri, kaj vse še ponuja Shoppster.

Izogni se gneči v trgovinah

V kategoriji najboljših igrač za praznično obdarovanje se nahajajo darila tako za otroke do 1. leta starosti kot najstnike, izdelke priznanih blagovnih znamk pa lahko enostavno razvrščaš po ceni. Tako boš prihranila čas, ki bi ga sicer zapravila z brezglavim iskanjem po trgovinah in primerjanjem cen, izognila pa se boš tudi gneči v nakupovalnih središčih.