Priprave na 9. dm tek za ženske so v teku!

Zadnji dan v maju bodo park Tivoli preplavile ženske praktično vseh starosti. 31. maj je namreč rezerviran za 9. dm tek za ženske - največji tekaški dogodek, ki je namenjen prav ženskam.

14. 5. 2014

Priprave na dogodek so že v teku. Tako se vsak četrtek v kar osmih slovenskih mestih - Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Kopru, Novi Gorici, Novemu mestu in Ajdovščini - pod vodstvom izkušenih inštruktorjev pripravlja na tek več kot 500 tekačic.

Za dodatno pestritev na treningih skrbijo tudi gostje. Tako so letos z udeleženkami priprav že tekli: pevec skupine Čuki Jernej Tozon, radijec Miha Deželak, odbojkar Jasmin Čuturič, košarkar Sašo Ožbolt, atletinji Snežana in Radmila Vukmirović, maneken Jure Butorac in rokometaši Rokometnega društva Koper 2013.

Te mika, da bi se na 9. dm tek za ženske prijavila tudi sama?

Prijave so že mogoče v vseh prodajalnah dm. Z izpolnjeno prijavnico, ki so na voljo v prodajalnah, lahko pa si jo snameš tudi s spleta, boš nato morala le še pri blagajni prodajalne plačati startnino.

Prijaviš se lahko vse do 24. maja.

Zamudnicam, ki bi ta rok zamudile, bodo omogočili še možnost prijav na prireditvenem prostoru v parku Tivoli, in sicer v:

  • petek, 30. 5. 2014, med 13.00 in 18.00
  • in soboto, 31. 5. 2014 med 7.30 in 8.30.

Enako velja za prijave na Oskarjev tek.

Urnik, zbirna mesta in vse informacije o dm teku so objavljena na spletni strani www.tekzazenske.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri