Pridi na Informativo - sejem izobraževanja in poklicev

23. in 24. januarja se bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubjlani začela Informativa, kjer bo na pregled več ko 200 izobraževalnih programov za bodoče dijake in študente ter odrasle, ki jim je vseživljenjsko učenje pomembno.

Utrinek z lanske Informative (foto: arhiv organizatorja) arhiv organizatorja
19. 1. 2015

Mladi boste lahko spremljali interaktivne predstavitve poklicev, se udeležili številnih delavnic in predavanj, se pozanimali o štipendijah, o bivanju v času šolanja, izobraževanju v tujini, odraslim pa bo postregla z informacijami o podiplomskem študiju, prekvalifikacijah, jezikovnih tečajih in delu v tujini ter v okviru Poslovne Informative tudi z informacijami o poslovnem in strokovnem izobraževanju.

Informativa bo gostila tudi mlade slovenske oblikovalce lesa in znane obraze iz sveta gostinstva.

Na t. i. Informativinem forumu bodo potekala različna predavanja, predstavitve in okrogle mize. Poseben program pripravljajo tudi na osrednjem prostoru Univerze v Ljubljani, kjer bo oba dneva potekal program s predstavitvami njihovih študijskih smeri, kariernega centra ipd.

Ne spreglej še programa v okviru sejemske kavarne, kjer bodo organizatorji gostili tudi znane obraze slovenskega gostinstva – vrhunskega chefa z mednarodnimi izkušnjami Igorja Jagodica ter zvezdi resničnostnega šoba Gostilna išče šefa Julijano Krapež in Iztoka Ilšnika.

V okviru razstavnega prostora Centra RS za poklicno izobraževanje pa bodo mladi lahko igrali poker s poklicnimi kartami, spoznali svet aranžerjev, mizarjev, kamnosekov, igrico Minecraft, predstavljena pa jim bo tudi prenovljena spletna stran mojaizbira.si ter evropsko tekmovanje v poklicnih spretnostih Euroskills.

Nepozaben zaključek

Da bi mladi in njihovi starši pridobili vse informacije, bo letos v okviru sejma predstavljen tudi enodnevni dogodek Nepozaben zaključek, kjer bodo predstavljene vse informacije o organizaciji zaključnih dogodkov šolanja. V okviru programa in stojnic bodo drugi dan prireditve, v soboto, 24. januarja, na voljo delavnice in informacije o svečanih pričeskah in oblekah, smernicah ličenja, izbiri primernega nakita, ponudbi turističnih agencij za zaključni izlet, predstavitev prostora za izvedbo zaključnega plesa itd.

Za odrasle ...

Prvi dan Informative, natančneje 23. januarja 2014, bo pod skupnim imenovalcem Mreženje med posamezniki in podjetniki potekala že 4. Poslovna Informativa. Ta bo gostila kar 13 izjemnih predavanj s področja poslovnega in strokovnega izobraževanja.

Predavanja konferenčnega dela dogodka se bodo osredotočala na pasti in trike uspešne komunikacije, načrtovanje uspešne poslovne poti, principih uspešne prodaje prek spletne strani in razvoj menedžmenta v podjetjih.

Vstop na Informativo in Poslovno Informativo je brezplačen, več informacij pa boš našla TUKAJ!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri