Priporočamo: dobrodelna modna revija

V soboto, 2. aprila, se bo ob 19.uri v Celjskem domu v Celju začel dobrodelni dogodek - modna revija, ki nosi naslov Zgodba narave.

Priporočamo: dobrodelna modna revija (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
24. 3. 2016

Celje, kraj, kjer so se spoznale in združile tri mlade modne oblikovalke: Vida Bračun, Romana Stojnšek in Nataša Recko, ki delujejo pod imenom Hiša mode Glossarium.

Kreativnost je njihova vrlina in ne pozna meja, pravijo. Letos so se prvič odločile same organizirati svojo prvo modno revijo v Celju.

Predstavile se bodo s kreacijami, pri katerih so črpale navdih iz narave in umetnosti. Oblikovalke so do zdaj že sodelovale na raznih modnih revijah in razstavah po Sloveniji.

Ker se zavedajo, da je danes potrebno pomagati drug drugemu, so se odločile za dobrodelnost in prostovoljnost v sodelovanje z zavodom Zadnje upanje, ki pomaga ljudem in živalim v stiski. ​Znesek prostovoljnih prispevkov bo namenjen prav njim.

Namen dogodka je predvsem v povezovanju mladih in ostalih sodelujočih, saj se zavedajo, da je podpora drug drugemu zelo pomembna in pa predvsem, da si takšnih dogodkov želimo tudi v Knežjem mestu, saj pravijo, da je takih dogodkov, kjer bi se lahko mladi umetniško povezovali premalo.

Pri dogodku bodo sodelovali z mladimi ustvarjalci, scenaristi, manekenkami, frizerkami, vizažistkami, fotografi, snemalci ... Pomembno je, da bo vsak lahko prispeval delček svoje kreativnosti pri sodelovanju. 

VSTOPNINA: Zaželjeni prostovoljni prispevki

Toplo vabljena!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri