PRIJAVI SE: Postani komentatorka na SportklubTV

SportklubTV v posebni akciji išče komentatorke za nogomet in tenis. Ja prav si slišala, hitro beri dalje …

PRIJAVI SE: Postani komentatorka na SportklubTV (foto: shutterstock) shutterstock
26. 6. 2017 | Promocijsko sporočilo

Utirajo nove poti!

SportklubTV je edina TV v Sloveniji, ki že dalj časa sama načrtno izobražuje svoje komentatorje. Z uspešnimi razpisi je vzgojila že štiri generacije komentatorjev, ki so vse pogosteje med nosilci hitro rastoče programske ponudbe Sportklub TV na področju Slovenije.

Bitka med spoloma: moški vs. ženske

Velika večina prijavljenih ali bolje, zelo redko so se na razpise Sportklub TV prijavila dekleta. Na žalost bi jih lahko prešteli na prste ene roke in samo ena je doslej opravila celotno izobraževanje in zdaj že nekaj časa uspešno dela pri prenosih golfa.

Zato so na SportklubTV zaželi razmišljati o posebni akciji za pridobitev komentatork za nogomet in tenis. Morda si se vprašala zakaj prav nogomet in tenis? Odgovori so preprosti: teh športov je največ na programih SportklubTV, so najbolj gledani in konec koncev, tenis je uveljavljena športna zvrst med ženskami, nogomet pa je panoga, ki iz dneva v dan pridobiva pri vse več privrženk, tako pred TV zasloni kot tudi na igriščih. Pa še malce bi radi poživili tudi konkurenco med spoloma in pred ekran privabili še več gledalk in gledalcev!

Ustrezaš vsem pogojem? Prijavi se!

Na SportklubTV  si želijo, da v akciji zberejo veliko prijav in da se bodo po koncu izobraževanja lahko pohvalili, da so na SportklubTV pridobili kar nekaj kakovostnih sodelavk.

Kandidatka mora:

  • biti stara najmanj 18 let;
  • končati mora najmanj srednjo šolo;
  • mora znati najmanj en svetovni jezik.

Prošnjo za sodelovanje, ki jo moraš najkasneje do 15. septembra 2017 poslati na naslov SportklubTV, 1231 Ljubljana-Črnuče, Brnčičeva 49 ali na e-naslov: info@sportklub tv.si, mora vsebovati kratek življenjepis, v katerem zapiši kateri tuji jezik obvladaš in s katerim športom se ali si se ukvarjala.

Za več informacij KLIKNI še na SportklubTV spletno stran sportklub.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri