Sobota je dan za šoping dan! Pridi v petkah!

Središče Ljubljane bo danes, 15. septembra, preplavila cosmo rožnata. Dopoldan se v centru prestolnice obeta pester zabaven program, opoldan se pogumna dekleta poženejo v spektakularen šesti tek v petkah, popoldan pa te bodo z vseh koncev in krajev snubili s precejšnjimi popusti v noro nakupovanje.

Sobota je dan za šoping dan! Pridi v petkah! (foto: shutterstock) shutterstock
15. 9. 2012

Na tek v petkah se je več kot sto deklet deklet prijavilo že veliko pred soboto. Nekatere zaradi zabavnega izziva, druge pa tudi zaradi obljubljenih nagrad. In zakaj se ne bi, ko pa so nagrade več kot mikavne:

  • najhitrejša izmed največ 80., kolikor jih bo teklo, bo prejela 1.000 evrov,
  • lepe nagrade se lahko nadeja tudi tista, ki si bo drznila obuti najvišje petke (lanski rekord je bil 14,5 centimetra),
  • posebno nagrado pa ti lahko prinese tudi stajling v katerem boš tekmovala. Tista, ki bo po mnenju cosmo žirije štartala najlepše oblečena, bo domov odšla v novih Guess petkah, ki jih podarja Galerija Emporium. Čevlje bo lahko izbirala med vsemi modeli blagovne znamke Guess, ki bodo takrat na voljo Galeriji Emoprium.

Zamudnice pozor!

Tako kot vsako leto boste najbolj zagrete zamudnice seveda še lahko skušale svojo srečo tudi na mestu samem, a le v primeru, da bo katera od prijavljenih kandidatk svoje sodelovanje odpovedala.

In še to:

Vse, ki ste prijavljene (ali tiste, ki boste v soboto čakale na morebitno prosto mesto), še pozivamo, da se na dobro označeni prijavni točki v središču Ljubljane javite ob 10. uri (s prijavami namreč zaključimo že ob 11.30).

Program prireditve!

Zabavno bo!

program