Prihaja svetovna klubska senzacija Pacha

Ljubljanska Cvetličarna bo v soboto, 15.3. gostila vročo klubsko senzacijo PACHA, ki velja za eno izmed najbolj priljubljenih na svetu.

12. 3. 2014

Ekskluzivno se bo klubska karavana v okviru svetovne turneje ustavila tudi pri nas, kjer bo za nepozabno doživetje poskrbela tudi svetovno znana didžejka in vokalistka RAE .

Priljubljeni Britanki, se bo na odru pridružil tudi Pachin londonski rezident DJ AL GIBBS, posebno izvedbo na saksofonu bo izvedel LUGOTTI iz Španije, klubsko evforijo pa bo stopnjeval DJ MAGIC JAY.

Poznavalci klubske scene so enotni, da legendarna PACHA z modo in trendi postavlja nove smernice, kjer se v mediteranskem načinu življenja prepletata svoboden duh in močan karakter.

V sodelovanju z zavodom Ylon in Playo bodite priča neponovljivi zgodbi temperamentnega klubskega doživetja in se prepustite ritmom z nore Ibize.

Začetki PACHE segajo v leto 1967, ko so v Španiji odprli svoj prvi klub, šest let za tem pa prispeli na legendarno Ibizo. Vse od takrat se je PACHA skozi čas skupaj z modo in trendi nenehno razvijala ter postavljala nove smernice klubskega & nočnega življenja ter kljub temu vse do danes ohranila svoj prvoten slog in čar. PACHA clubbing bo zaživel tudi v ljubljanski Cvetličarni.