Prihaja odlična komedija Ne z mojo hčerko (Blockers)

Konec marca v naše kinematografe prihaja komedija, ki bo nasmejala marsikaterega najstnika, staršem pa dala precej misliti. Film, ki ga bodo za svojega vzeli vsi starši, še posebej tisti, ki vzgajajo hčerke.

21. 3. 2018 | Promocijsko sporočilo

Komedija NE Z MOJO HČERKO prihaja na naša filmska platna 29. MARCA 2018

Trem parom se zgodi največja groza, ki si jo je mogoče zamisliti. Izvedo namreč za skrivni načrt, ki ga imajo na večer svojega maturantskega plesa njihove tri hčerke. Najstnice, ki so, tako kot njihovi starši, prijateljice že od majhnega, se odločijo, da ples ob zaključku srednje šole ne bo edini pomembni dogodek tistega večera.

V nasprotju z njihovimi starši se jim ta zdi nadvse primeren še za en velik korak – vse tri se odločijo, da bodo na ta večer izgubile nedolžnost.

Njihovi starši se panično lotijo načrta, kako jim to preprečiti, preden bo prepozno. Režiserka Kay Cannon, ki se je kot scenaristka podpisala pod vse tri dele filmov Prava nota, je tokrat prvič sedla na režiserski stolček, vlogo glavnim trem staršem pa so zaupali starim znancem komedije - Leslie Mann (Maščevanje v visokih petah, To so 40, Napumpana, 40-letni devičnik), Iku Barinholtzu (Sosedi, Sosedi 2, Sestri, Odred odpisanih) in Johnu Ceni (Razuzdanka, Sestri). Pod komedijo pa se podpisujejo tudi producenti uspešnic Sosedi – Seth Rogen, Evan Goldberg in James Weaver.

Poglej si napovednik filma:

ZANIMIVOSTI:

Kako so prišli do naslova komedije?

Izvirni naslov Blockers je okrajšava za daljše pojmovanje Cock Blockers, za katerega pa se ustvarjalci filma niso odločili zaradi vulgarne note (cockblock v pogovornem jeziku zaznamuje dejanje, ko se nekomu prepreči imeti spolne odnose). So pa vseeno obdržali v naslovu podobo petelina (v angl. cock) in tako obdržali pomen naslova.

  • IGRAJO: Leslie Mann, Ike Barinholtz, John Cena, Kathryn Newton, Geraldine Indira Viswanathan, Gideon Adlan
  • REŽIJA: Kay Cannon
  • SCENARIJ: Brian Kehoe & Jim Kehoe, Jon Hurwitz & Hayden Schlossberg, Eben Russell

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri