Prihaja očetovski dan! Tu so 4 darila, s katerimi boš (p)ostala njegova najljubša hčerka

Sicer ni tako slaven kot materinski dan, a to še ne pomeni, da na očetovski dan ne smeš izkoristiti priložnosti za nakupovanje in obdarovanje. Obeležujemo ga tretjo nedeljo v juniju (letos torej 18. junija, zato pohiti) in ker vemo, da je darila za očete zelo težko izbrati, ti nudimo nekaj odličnih nasvetov. 

Prihaja očetovski dan! Tu so 4 darila, s katerimi boš (p)ostala njegova najljubša hčerka (foto: Notino) Notino
8. 6. 2023 | Promocijsko sporočilo

Električni brivnik

Morda je tvoj oče zaprisežen klasičnemu britju, a običajno vsak moški želi imeti pri roki električni brivnik ali brivnik za brado za tiste dni, ko preprosto ni časa ali volje za tradicionalno ceremonijo britja in striženja. Pa še bolj priročni so za potovanja, ki bodo zdaj spet v polnem razmahu.

Če se ne želiš preveč poglabljati v sposobnosti električnih brivnikov, lahko mirno izbiraš le po videzu ali možnosti, da omogoča tudi mokro britje, saj so vse največje znamke električnih brivnikov nadvse zanesljive, ko je govora o kakovosti in učinkovitosti.

Darilni paketi

Moški imajo radi orodja, kar posledično pomeni, da imajo radi škatle, v katerih je več stvari na enkrat, kot potem posledično pomeni, da jih darilni paketi vedno navdušijo. Ti resda praviloma ne vključujejo izvijačev in klešč, a zato niso nič manj bogati. Za moške so na voljo prekrasni seti za urejanje nohtov ali brade, pa darilni seti za kopalniške užitke in celo darilni seti za nego las, če mu ti še niso pobegnili. 

Dišave

Toaletna voda je obvezni del negovalnega asortimenta vsakega moškega, obenem pa sta parfum ali toaletna voda tudi zelo osebno darilo, ravno pravšnje, da mu ga podari hčerka. Ker vstopamo v poletje, izbiraj dišave z bolj citrusnimi ali morskimi notami – te so lahkotnejše, nevpadljive in sveže. Lahko pa greš še korak dlje in izbereš kar dišavni darilni paket, ki vključuje še dodatke za tuširanje.

Darilni bon

Kaj pa, če je tvoje darilo to, da si oče sam izbere darilo? Darilni bon s prisrčnim, morda šaljivim sporočilom, mu omogoči, da sam izbere tisto, kar si resnično želi in potrebuje. Moški so namreč nadvse preprosta bitja, ko je govora o potrebščinah in sami najbolje vedo, kaj zares potrebujejo (in od tega redkokdaj odstopajo). Zato morda prepusti odločitev njemu, ti pa mu z bonom samo pokaži, kje ga čaka res pester izbor.