Prihaja nov šov Tina Vodopivca: 'Šele v nastajanju'

Klub mariborskih študentov vabi vse, ki se radi dodobra nasmejite, k premagovanju sivine jesenskih dni z obilico smeha, za katerega bo poskrbel znani stand up komik Tin Vodopivec.

16. 11. 2012

V nedeljo, 25. novembra 2012, se boste v Klubu KMŠ od 21. ure naprej lahko nasmejali novim šalam tega odličnega komika, ki je trenutno eno najbolj vročih imen slovenske 'stand up comedy' scene, prebija pa se tudi že na tuje trge. S svojim čistim premetenim obzervacijskim humorjem, ki temelji na vsakodnevnih izkušnjah, je popularen med vsemi generacijami.

Komik Tin Vodopivec se novembra vrača v Štihovo dvorano Cankarjevega doma s svojim novim celovečernim šovom stand-up komedije REPLIKA.

V pripravah na premiero, pa se je Tin podal na manjšo turnejo po Sloveniji, kjer bo preizkušal nove šale in pilil material. Tako bo tudi v Klubu KMŠ z ljubitelji stand up komedije delil nove šale in zgodbe o bizarno-nenavadno-vsakodnevnih situacijah. V šovu 'Šele v nastajanju' se bo posvetil temam, kot so šport, moderna tehnologija, človeški odnosi, napisi na zidovih parkov v Novi Gorici in še marsikaj.

Poseben gost večera bo odlični hrvaški komik Andrija M. Golubić.

Vstopnine ni!

tin vodopivec

O Tinu Vodopivcu so zapisali:

  • "Njegov stil najbolj spomni na Seinfelda." (Mladina)
  • "Šarmantni Vodopivec je imel najbolj originalen material, s številnimi prebrisanimi obzervacijami" (Chortle, UK Comedy Guide)
  • "S svojimi obzervacijami je zadel v polno" (Venue, UK)
  • "Odličen v več pogledih, in vse to v svojem drugem jeziku." (Birmingham comedy club)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri