Prihaja največji koncert ob začetku študijskega leta

Novo študijsko leto je že skoraj pred vrati in z njim tudi že tradicionalni veliki koncert na Študentskem kampusu, ki ga vsako leto obišče več kot 5.000 mladih.

24. 9. 2018 | Promocijsko sporočilo

Vstop na koncert je brezplačen, karte pa je potrebno predhodno rezervirati preko sistema Eventbrite.

Le še nekaj dni nas loči od vstopa v novo študijsko leto in z njim do časa, ko univerzitetna središča in študentska stičišča ponovno zaživijo. Ljubljanski Študentski kampus bo v ponedeljek, 1. oktobra, bruce in starejše študente tradicionalno pričakal s koncertom dobrodošlice. Tudi letos lahko na osrednji ploščadi Študentskega kampusa pričakujemo večtisočglavo množico mladih, ki bo proslavila uspešen vstop v novo študijsko leto. Osrednji gostje večera bodo duet BQL ter skupini Lačni Franz in Crvena Jabuka, ki obljubljajo, da bodo poskrbeli za nepozabno zabavo.

Koncert se začne ob 20. uri, brezplačne vstopnice pa je potrebno prej rezervirati.


Večerni koncert pa bo predstavljal zgolj zaključek pestrega dnevnega dogajanja na Kampusu. Čez dan bodo lahko študentje podaljšali dostop do subvencionirane študentske prehrane (“študentskih bonov”), novopečeni bruci pa bodo lahko na stojnicah partnerjev ŠOU v Ljubljani in Študentskega kampusa izvedeli vse potrebno o študentskem življenju.

Na Kampusu pa bo pester tudi preostanek tedna, ko se bo velika ploščad prelevila v gledališče na prostem in košarkarsko prizorišče.

  • V sredo, 3. oktobra se bo pod okriljem produkcijske ekipe Little Rooster Productions odvila gledališka predstava Skiner, večni študent. Komedija govori o študentu, ki v svojem stanovanju prireja neskončne zabave in počne vse drugo kot študira, medtem, ko se čas okoli njega ustavlja.
  • V četrtek, 4. oktobra se bo odvila gledališka predstava Šah mat v produkciji Dramske skupine stanovalcev ŠD Maribor. Komedija govori o novoizvoljenemu ministru in njegovih ljubicah ter ljubezenskih zapletih med njimi. Vstop na obe gledališki predstavi je prost.
  • Zadnji dan prvega študijskega tedna pa nas v ljubljanskem študentskem stičišču čaka Kampus dan košarke 3x3, kjer se bodo v lov za bogat nagradni sklad v višini 3.000 EUR podali predstavniki fakultet in visokošolskih zavodov ter člani.

Pestro bo. Vabljeni!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri