Pridi na Popolni dan s Savino Atai

V nedeljo, 6. decembra 2015, bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal enodnevni dogodek Popolni dan s Savino Atai, ki v ospredje postavlja žensko, ki se ceni, spoštuje, ki je pripravljena na spremembo pri sebi in je inspiracija za premike pri drugih.

Pridi na Popolni dan s Savino Atai (foto: Žiga Intihar) Žiga Intihar
27. 11. 2015

Tokratni Popolni dan bo potekal v kar dveh dvoranah. Dvorana Kupola (A) bo namenjena prvemu predbožičnemu Bazarju dobrih daril s ponudbo prehrane, izdelkov in drobni daril, katerega geslo je BREZ sladkorja, BREZ slabih maščob, BREZ glutena in ga bo obiskal tudi sam Miklavž.

V okviru programa dvorane Kocka (A2) pa bodo obiskovalke imele priložnost vsrkati dragoceno znanje o superživilih, jogi obraza, se naučile vaj in spoznale skrivnosti lepe kože, čiste energije, hormonskega ravnovesja, zaščite pred stresom ...

Vseh 10 delavnic, mini šol in vadb bodo obiskovalke izvedle pred velikim odrom v družbi številnih inštruktoric, dogajanje pa bodo s svojimi zgodbami in bogatimi izkušnjami popestrile gostiteljici Savina Atai in Ariana Vetrovec, Tanja Ribič, dr. Špelca Morojna, dr. Sanja Toljan, Azra Širovnik, Neli Rep, Elizabet Brandt in Polona Sepe.

Po mnenju gostiteljic dogodka Savine Atai in Ariane Vetrovec je ženska s svojo nežnostjo, a hkrati neomajno močjo zgled celotni družini, skupnosti in vsem ženskam okoli nje.

Po njuno bi morale ženske biti ena drugi kot mame, zaveznice, učiteljice, podpornice – ne v smislu lažnih smehljajev, temveč iskrenosti. In prav to je namen dogodka – ustvariti in povezati ženske, jih informirati in opogumiti na način, da bodo s svojo osebno rastjo in pozitivno naravnanostjo povezovalni člen v družbi.

Dogodek Popolni dan bo zato ponudil vse preveč zaposlenim materam, ženam, ustvarjalkam, vsakodnevnim bojevnicam, pobudnicam zdravega načina življenja, predvsem pa iskalkam notranje zavesti, da si vsaj en dan v letu privoščijo dan za druženje, sprostitev, osebno rast, predvsem pa da spoznajo vsak kotiček lastne ženstvenosti in s tem vir lastne moči.

Na velikem odru bo potekalo 10 delavnic, s katerimi bodo obiskovalke lahko pridobile bogato znanje in se učile od izjemnih žensk in inštruktoric.

Med drugim bodo lahko spoznale Savinine dragocene vaje, ki v hipu napolnijo energijo ter vaje za zdrave prsi in prisluhnile njenemu predavanju o kitajski metafiziki oz. o tem, kako organi vplivajo na naša dejanja in odločitve, spoznale bodo kako doseči gladko in sijočo kožo z uporabo super hrane z Anjo Fošnarič, se pozanimale h kateremu tipu gravitacije kože smo nagnjeni in se naučile vaj za preprečevanje upada, popuščanja in povešenosti obraza z Darjo Pristovnik.

Ozaveščale bodo blokade in zastoje v posameznih organih v delavnici Face Force Yoge z Nino Živković, spoznavale globoke modrosti transformacije ženskih ciklov z Darjo Furek ter kako si povrniti libido z dr. Sanjo Toljan.

Veliki oder pa bo gostil tudi prav posebne gostje, ženske, ki so in ki še danes s svojim spodbudnim delovanjem delijo svoje zgodbe.

Prisluhnili bomo lahko pripovedim dr. Špelce Morojna, Poslovne Boginje, Neli Rep, karmične diagnostičarke, dr. Sanje Toljan, doktorice anti-aging medicine, Polone Sepe, mojstrice tantre in negovalke spolne energije, Azre Širovnik, psihoterapevtke o negi duše, Tanje Ribič, igralke, ki skozi svojo krhkost gradi moč, Elizabeth Brant, ambasadorke žensk Afrike. Gostjam bodo obiskovalke lahko prisluhnile v okviru okrogle mize Rdeča zavesa, oder Modrih žensk.

Dogodek ne bo posvečen samo ženskam, temveč tudi njihovim družinam. Letos bo namreč poleg izobraževalnega programa Popolnega dne, potekal tudi prvi predbožični bazar in pravo pravcato Miklavževanje.

Na Bazarju bodo družine lahko nakupovale vsa zdrava, lepa darila in poskrbele, da bodo letos svoje najdražje obdarovale s posebnimi pozornostmi. Potekala bosta tudi Zdrava kuhna in predstavitev slovenskih oblikovalcev nakita in drugih oblikovalcev.

Obenem bodo na bazarju obiskovalci našli zdrave izdelke, kreativna in domiselna darila, najkvalitetnejše produkte in najnaprednejše storitve. Za otroke pa organizatorji pripravljajo tudi Miklavževanje s predstavami, animacijo in številnimi drobnimi pozornostmi. Informacije o vstopnicah in programu so na voljo na spletni strani www.popolnidan.com.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri