Pridi na 4. Festival čokolade

Od 17. do 19. aprila bo v Radovljici spet zaživel Festival čokolade, ki poleg dodatnega festivalskega dne prinaša številne druge novosti.

Pridi na 4. Festival čokolade (foto: promocijsko gradivo organizatorja) promocijsko gradivo organizatorja
10. 4. 2015

Glavni letošnji novosti sta pričetek festivala v petek popoldan z otvoritveno prireditvijo in širitev festivala v nekdanji graščinski park ter njegovo okolico.

Na novih prizoriščih bo poskrbeljeno za atraktivna doživetja za vse generacije, ki bodo kot protiutež čokoladi sprostila telo.

Novost letošnjega leta je tudi večerni program, ki bo v petek in soboto med 18.00 in 21.30 potekal v šotoru Kuhna, v petek pa se bo nadaljeval tudi v enem od domačih lokalov.

Rdeča nit celotne ponudbe na festivalu še naprej ostaja čokolada in čokoladni izdelki (edina izjema je prireditveni šotor Kuhna ob parku, kjer bodo za ponudbo nečokoladne hrane in pijače skrbeli Okusi Radol'ce).

Letos se bo na festivalu predstavljalo 40 razstavljalcev, ki bodo svojo čokoladno ponudbo ponujali v Radovljiški graščini, na Linhartovem trgu ter v parku. Med njimi je kar 13 novih ponudnikov, nekaj tudi iz tujine. 

V prireditvenem šotoru Kuhna se bodo v soboto in nedeljo vrstili čokoladni kulinarični šovi, tudi letos pa festival ne bo minil brez nagradnih iger, Gorenjkine čokolade velikanke ter poslikave teles boga in boginje čokolade.

Več informacij skupaj s programom najdeš na spletni strani www.festival-cokolade.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri