Približuje se najbolj odmeven dogodek za vplivneže: Podelitev svetovnih nagrad v Pragi

Dogodek se bo odvijal v Pragi, organizatorji pa obljubljajo razkošen seznam zvezdniških gostov. 

Približuje se najbolj odmeven dogodek za vplivneže: Podelitev svetovnih nagrad v Pragi (foto: Profimedia) Profimedia
16. 5. 2019

Letošnji dogodek Global Social Awards (GLOSA) v ospredje postavlja lov za novimi in nadobudnimi vplivneži, zmagovalci pa bodo razglašeni na slavnostnem dogodku, ki se bo 29. maja odvil v Pragi.

V okviru omenjenega dogodka se bo zgodila tudi konferenca, na kateri bodo spregovorile osebnosti, ki so bile v zadnjih letih aktivno vključene v ustvarjanje vsebin na družabnih omrežjih.

Ponosen partner dogodka GLOSA je Češki turistični center Czech Tourism Authority, kar obenem sporočajo, da so na omenjeni dogodek vljudno vabljeni tudi tujci.

Če si želiš na dogodek ...

... si lahko svojo vstopnico zagotoviš na spletni strani GoOut.cz in Ticketmaster.cz. In če boš dogodek obiskala, svoje dogodivščine na spletu nikar ne pozabi označiti z #visitczechrepublic.

Želela si boš na ta dogodek ...

... saj bo v čevlje gostiteljice dogodka 29. maja stopila Karolína Kurková, češka super-manekenka, na odru pa se ji bodo pridružili tudi priljubljeni nemški vplivnici - Lisa in Lena. Dekleti sta zvezdnici postali že pri šestnajstih, saj sta na družabnih omrežji zbrali več kot 32 milijonov sledilcev.

Sicer pa se bodo dogodka udeležila tudi druga znana imena, med njimi Gus Kensworhy, Jen Selter, Nash Grier, Tatsuya Tanaka, Bethany Mota, Just Sul, Nia Sioux, Ross Smith, Madeline Stuart, The Rybka Twins, Paola Antonini, Valeria Piazza in drugi. 

Ve o dogodku si lahko prebereš TUKAJ.