Aktualno Promocijsko sporočilo

Pri Alma Ras so zavezani obljubi: "Garantiramo udobje, sicer vrnemo denar"

22. 11. 2023
Pri Alma Ras so zavezani obljubi: "Garantiramo udobje, sicer vrnemo denar" (foto: Profimedia)
Profimedia

Si vedela? 🥰

Predstavljaj si svet, v katerem udobje spremlja vsak trenutek tvojega življenja. Kjer vsak gib, vsake sanje, vsaka noč v pižami postane doživetje brez primere.

Dobrodošla v svetu blagovne znamke Alma Ras, katere predanost udobju se ne meri le z besedami, ampak tudi z garancijo, ki gre še korak dlje.

Strast do udobja se ne odraža zgolj s skrbno izbiro materialov in inovativnimi kroji ter modeli, pač pa tudi z obljubo. Zato obljubljamo, da ti vrnemo kupnino za pižamo po 14 dneh uporabe, če z udobjem materialov ne boš zadovoljna.

Pri izdelavi spodnjega perila uporabljamo najboljše materiale, predvsem visokokakovosten bombaž, ki poleg zračnosti zagotavlja tudi dolgotrajno udobje.

Za program spanja pa predanost udobju postane prava umetnost.

Visokokakovosten bombaž ostaja osnovni material, vendar mu dodamo luksuzne tkanine, kot sta modal in viskoza, kar ustvarja pižame, ki niso le udobne za spanje, temveč tudi estetsko privlačne. Tako vsaka pižama odraža sodobne trende in združuje udobje s stilom.

Kakovost vsakega kosa spodnjega perila ali spalnega programa je zagotovljena s kontrolami kakovosti, s katerimi želimo zagotoviti, da vsak izdelek zagotavlja vrhunski občutek na koži, garancija vračila denarja pa potrjuje naše zagotovilo o kakovosti.

Potuj po svetu z blagovno znamko Alma Ras in doživi vrhunsko udobje, kjerkoli že si.

Naša predanost tvojemu udobnemu spancu in prostemu gibanju čez dan je prednostna naloga. Tvoje udobje je naše poslanstvo in z vsakim nakupom našega izdelka izbereš udobje, ki traja.

Izdelke Alma Ras lahko kupiš prek spleta na shop.alma-ras.si ali v butikih Alma Ras, ki se nahajajo na naslednjih naslovih:

  • Miklošičeva cesta 22, Ljubljana;
  • Supernova Rudnik, Ljubljana;
  • Vetrinjska ulica 15, Maribor;
  • Stanetova ulica 12, Celje;
  • Trgovski center Maximus, Murska Sobota.