Preveri, zakaj je priporočljivo kupiti telefon v TOČNO TEJ barvi!

Po navdihu sijoče energije svetlobe je Huawei P20 sedaj na voljo v novem barvnem prelivu – v barvi somraka. Učinek svetlečega barvnega prehoda je edinstven med pametnimi telefoni in daje vtis severnega sija na dosegu roke. Vas zanima, zakaj je priporočljivo kupiti telefon v ravno tej barvi?

Preveri, zakaj je priporočljivo kupiti telefon v TOČNO TEJ barvi! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
30. 9. 2018 | Promocijsko sporočilo

Za vas imamo 2 dobra razloga:

1. Barva vpliva na razpoloženje

Barva predmetov v naši okolici vpliva na naše razpoloženje, kar že dolgo vedno umetniki in notranji oblikovalci, ki zato premišljeno izbirajo barve. To zavedanje pa se preslikava tudi v druga področja življenja. Huawei, kot eden vodilnih proizvajalcev pametnih telefonov, sledi trendom.

Tako kot veliki umetniki zgodovine je tudi Joon Suh Kim, glavni oblikovalec pri podjetju Huawei, skupaj z ekipo črpal navdih iz narave.

Joon je pri tem povedal: "Oblikovalci podjetja Huawei nismo le oblikovalci, ampak smo tudi vizionarji. Kot oblikovalci iščemo navdih povsod, kot vizionarji pa moramo ustvariti oblikovalske rešitve za katere potrošniki sploh ne vedo, da so jim všeč – kot je barvni preliv somraka."

2. Rešitev za tiste, ki se težko odločite v kakšni barvi bi kupili telefon

Oblikovalci so za novi Huawei P20 v barvi somraka iskali navdih pri umirjenosti in drami večerne barvne palete ter seveda tudi pri severnem siju.

Barve zaobjamejo vse: od vijolične, preko modre ter vodno zelene do globoke kobaltno zelene.

Barvni preliv deluje naravno in je smiseln za naše oči, hkrati pa kaže bogastvo in raznolikost čustev.

3. Vsak odtenek (v prelivu) ima svojo osebnost

Modra je običajno znana po svojih pomirjajočih učinkih.

Temnejši odtenki stimulirajo misli v bolj jasno razmišljanje, medtem ko imajo zeleni bolj sproščujoč odziv. To so najbolj prijazni odtenki za oči.

Vijolična se povezuje z bogastvom in plemenitostjo, hkrati pa stimulira naše misli in spodbuja intenzivno razmišljanje.

Naj ti razkrijemo še nekaj zanimivih dejstev o seriji telefonov Huawei P20 ...

Po predstavitvi je P20 postal eden izmed najbolje prodajanih izdelkov na evropskem tržišču.

S P20 v barvi somraka je Huawei ponudil potrošnikom trendovsko oblikovanje in tehnologijo. Ta visokokakovostni pametni telefon, ki je navdahnjen z najnovejšimi barvnimi trendi, naravo in igro svetlobe je opremljen z inovativnimi funkcijami, ki naslavljajo potrebe potrošnikov z vidika kakovosti in cene.

Nova cena, 579,99 EUR, ga postavlja kot eno izmed najbolj privlačnih izbir na trgu.

Huawei premika tudi meje kreativne mobilne fotografije.

Ob partnerstvu s podjetjem Leica so se v fotografije, posnete s tem telefonom, zaljubili tudi goreči fotografski ljubitelji.

Dvojna kamera je zasnovana tako, da zajema jasne in detajlov polne kakovostne fotografije.

S črpanjem navdiha v dinamiki svetlobe in s pomočjo natančne zasnove zajema slike, ki so polne podrobnosti ne glede na svetlobne razmere.

S pomočjo napredne umetne inteligence pa Huawei P20 zna prepoznati v realnem času kar 19 različnih kategorij scen. Profesionalne fotografske veščine, kot je osvetlitev in druge nastavitve, so samodejno prilagojene s pomočjo umetne inteligence in tako je fotografija absolutno najboljša.

Jesen prinaša veliko tehnološko prelomnico!

Na sejmu elektronike IFA 2018 je izvršni direktor Huawei, Richard Yu, javnosti predstavil novi osemjedrni procesor Kirin 980, ki je kot prvi v svojem razredu zasnovan na osnovi 7-nanometrske tehnologije in pomeni novo veliko tehnološko prelomnico v svetu mobilne telefonije.

V primerjavi s svojim predhodnikom Kirinom 970, ki je zasnovan na osnovi 10-nanometrske tehnologije, je novi procesor kar 20 odstotkov bolj zmogljiv pri delovanju in 40 odstotkov bolj učinkovit pri porabi energije.

V praksi se to najbolj očitno odraža v še hitrejšem delovanju aplikacij in daljši avtonomiji baterije.

Prvi mobilni telefon, ki bo uporabniku prikazal moč tega procesorja, je novi Huawei Mate 20, ki ga bomo premierno predstavili 16. oktobra v Londonu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri