Preveri, kako za svoje telo med športnimi aktivnostmi skrbi Jure Košir

Seveda veš, kdo je Jure Košir, velika smučarska legenda in danes tudi zelo aktiven ambasador zdravega življenja. Si vedela, da ima tudi čisto svojo blagovno znamko Aaspire? Eden od izdelkov, ki jih vključuje, so športni geli in ne boš verjela, kako zelo ti lahko pomagajo pri čisto vsakdanjih aktivnostih.

Preveri, kako za svoje telo med športnimi aktivnostmi skrbi Jure Košir (foto: Aaspire) Aaspire
30. 6. 2022 | Promocijsko sporočilo

Po koncu kariere se je postavni smučar odpravil v poslovni svet. Kot ambasador spletne trgovine Shoppster zdaj razvija svoje izdelke blagovne znamke Aaspire, s katerimi želi poskrbeti za vse ljubitelje športa.

Aaspire

Zadnji hit blagovne znamke Aaspire by Jure Košir so geli za športne aktivnosti, ki so jih dalj časa razvijali in testirali skupaj s Koširjem, da bi našli najboljšo kombinacijo sestavin. Izdelek z edinstveno formulo je na voljo v treh različicah – masažni, hladilni in grelni.

Trdne vrednote in navdihujoče ambicije

Blagovna znamka Aaspire by Jure Košir sloni na trdnih vrednotah in z željo po doseganju navdihujočih ambicij črpa navdih iz osebnih in športnih izkušenj Jureta Koširja. Vsem aktivnim posameznikom želi obogatiti športne izkušnje s predstavitvijo lastnega izdelka, namenjenega tako rekreativnim in profesionalnim športnikom.

Aaspire

Košir: »Športni geli so nepogrešljiv del moje športne rutine«

Športni geli Aaspire so proizvedeni v Evropski uniji in na voljo v spletni trgovini Shoppster. Namenjeni so uporabi ob različnih športnih aktivnostih:

·         ANTISTRESS: masažni gel, ki poskrbi za zmanjšanje utrujenosti in sproščanje mišic ter za zdravje sklepov.

·         ICE: hladilni gel, ki zmanjšuje napor in togost mišic, pomaga pri lajšanju napetosti, prijetno osveži ter prispeva k odpravi bolečin v nogah, pa tudi k zmanjšanju oteklin, pikov žuželk in srbenja.

·         HEAT: grelni gel, ki ogreje kožo in mišice, zmanjšuje bolečine ter spodbuja cirkulacijo. Posebej primeren je za športnike in ogrevanje mišičnih tkiv pred športnimi aktivnostmi.

Aaspire

In kateri gel kot izkušeni športnik svetuje Jure?

»V kolikor imamo težave s kroničnimi težavami v sklepih, ligamentih ali mišicah, vsekakor svetujem uporabo HEAT gela pred vadbo. Pospešil bo cirkulacijo in ogrel sklep. Sam ga namažem po kolenih in spodnjem delu hrbta. Po napornem treningu ali ob vnetih mišicah pa je najbolje uporabiti ICE gel. Prepričan sem, da boste začutili učinek.« 

Ustvarjanje izdelka je, kot pravi Košir, predstavljalo dolgotrajen proces, tekom katerega so preizkusili kar nekaj kombinacij z različnimi sestavinami. »Mislim, da nam je zelo dobro uspelo in da ima vsak izmed gelov svojevrsten namen in učinkovitost,« ponosno pove.

Športni geli Aaspire by Jure Košir so na voljo samo v spletni trgovini Shoppster