Prepleši noč na koncertu Dire Straits v Ljubljani

8. februarja bodo v Hali Tivoli nastopili Dire Straits Experience! Z njimi pa bo nastopil tudi nekdanji član skupine Chris White. Naše strokovno mnenje: tega ne smeš zamuditi! 

Prepleši noč na koncertu Dire Straits v Ljubljani (foto: Promocijski material) Promocijski material
23. 1. 2019

Če si mislila, da so z razhodom skupine Dire Straits končani tudi njihovi legendarni nastopi, boš presenečena, da temu ni tako. Prihajajo vse največje uspešnice, izjemne rokerske skladbe in doživetje kot ga še ni bilo.

Več kot 40 let je že minilo, odkar je nastala pesem Sultans of Swing, svetovna uspešnica skupine. Od razhoda članov pa je minilo že več kot petindvajset let.

Za seboj so pustili izjemno glasbeno zapuščino, celo paleto najboljših skladb in glasbenih predstav, ki jih je kadar koli ustvaril rock.

Ne bi bilo škoda, da jih ne bi enkrat doživela na način, kot so nastopali včasih? 

Rekordna prodaja več kot sto dvajset milijonov albumov se še naprej povečuje, ker prihajajo novi in novi mladi oboževalci, ki odkrivajo kakovostno glasbo. Letos so vstopili tudi v prestižno skupino rock izvajalcev Rock ‘n’ Roll Hall of Fame. 

V Hali Tivoli bodo odmevale prav vse legendarne uspešnice skupine Dire Straits. Poleg nekdanjega člana skupine Dire Straits, Chrisa Whita, bodo na odru nastopili tudi Terence Reis, Tim Walters, Simon Carter, John Maul, Paul Geary, Andrew Hawkins, Rob Taggart in Danny Schoggerki bodo poskrbeli, da se ti bo naježila koža. 

Vstopnico lahko kupiš TUKAJ!

Fotografije: Promocijsko gradivo

Preberi še: Čudoviti Tom Odell bo kmalu nastopil pri nas (podarjamo karte!)

Priporočamo tudi: WTF! TO je pravi razlog za #10yearschallenge (in mi smo zgroženi)