Prenesi oglaševalske trike v vsakdanje življenje in si ga izboljšaj

Ni skrivnost, da so naša življenja vse bolj podobna reklamnim sporočilom. ;)

Prenesi oglaševalske trike v vsakdanje življenje in si ga izboljšaj (foto: Profimedia) Profimedia
6. 3. 2019 | Promocijsko sporočilo

Oglaševalci uporabljajo različne prijeme in taktike prepričevanja potrošnikov o kvaliteti svojega produkta. Kakšne so te taktike in kako prenesti te le-te v vsakdanje življenje pa lahko preverite na Effie dnevu učinkovitosti, ki bo potekal 14. marca v hotelu Slon.

Interaktivna predavanja z moderatorko Martino Merslavič na čelu vam bodo odprla vrata v mehanizme oglaševalskih strategij. Z malo kreativnosti jih lahko brez težav prenesete tudi v svoj vsakdan in so vam v pomoč pri lastni promociji.

Zvečer pa se obeta tudi gala podelitev Effie nagrad najboljšim.

Na Dnevu učinkovitosti bo osrednji govorec Jamie Peate, predavatelj in globalni vodja maloprodajne strategije McCann World Group, najučinkovitejše globalne agencijske mreže na svetu.

S prigodami simpatičnega korenčka Kevina je Hoferju (Aldi v Veliki Britaniji) povečal njihove donose v času Božiča. Predavala bosta tudi Maja Čulig, izvršna direktorica marketinga Addiko Skupine, edina finalistka regije za prestižne Euro Effie 2018 nagrade in Leon Brenčič, direktor odnosov z naročniki na digitalni agenciji iPROM.

Maja Čulig je poskrbela za uspešen rebranding Adiko banke, ki velja za uporabniku zelo prijazno banko. Leon Brenčič bo raziskal medijsko potrošnjo digitalnih vsebin glede na starost potrošnikov. Predstavljene bodo tudi kampanje vseh finalistov Effie Slovenija 2018.

Zvečer bodo v Festivalni dvorani v Ljubljani podelili Effie nagrade za najučinkovitejše kampanje v Sloveniji. Nagrada Effie se podeljuje vsaki dve leti. Na gala dogodku bodo podelili nagrade najboljšim tržno-komunikacijskim idejam, ki dokazano delujejo. Obeta se večer prežet s slovenskimi oglaševalskimi presežki in zbrano smetano slovenskega oglaševalskega sveta.

Več o predavateljih, nominirancih in vstopnicah za Effie Slovenija si lahko preberete tukaj.