Preden odpotuješ na počitnice ne pozabi tega!

Si že spakirala kovčke in komaj čakaš da odpotuješ poletnim dogodivščinam in novim ljubeznim naproti? Potem beri dalje, saj si zagotovo pozabila  …

Preden odpotuješ na počitnice ne pozabi tega! (foto: shutterstock) shutterstock
26. 6. 2017 | Promocijsko sporočilo

 ... skleniti zavarovanjem za tujino z medicinsko asistenco.

Katere stroške krije zavarovanje Vzajemna Tujina?

Tujina je zavarovanje z medicinsko asistenco na potovanjih v tujini, ki ti krije stroške nujnih zdravstvenih in drugih storitev v tujini ter asistenco, ki obsega telefonsko pomoč pri organizaciji nudenja pomoči.

  • To pomeni, da v primeru potrebe po zdravniški pomoči enostavno pokličeš asistenčni center (deluje 24 ur na dan), kjer te v slovenskem jeziku usmerijo k najbližji zdravstveni ustanovi.
  • Zavarovanje Tujina ti stroške zdravljenja krije praviloma direktno, tudi pri zasebnih zdravstvenih ustanovah, zavarovalne vsote pa so dovolj visoke, da ti pokrijejo stroške zdravljenja tudi v državah, ki so znane po dragih zdravstvenih storitvah.

POSEBNOST: XXL paket z milijonskim kritjem!

Zavarovanje Tujina lahko skleneš kot posameznik, družina ali skupina – za en dan ali več, vse do enega leta. Začetek zavarovanja lahko velja že 2 uri po sklenitvi, ko sklenitev opravite v poslovalnici Vzajemne in poravnate premijo.

  • Glede na destinacijo potovanja izbirate med območji razširjena Evropa (do gorovja Ural in do južne meje Ruske federacije, območje mediteranskih dežel, Jordanije, Sirije in Kanarskih otokov) in Svet.
  • Glede na višino kritja stroškov imate na voljo različne pakete – S, M, L ali ekskluziven XXL paket MILIJON z višino kritja v vrednosti kar enega milijona evrov. V posebni ponudbi imajo tudi Družinski paket zavarovanja za Hrvaško.
  • Če v tujino potujete večkrat letno, vam priporočajo sklenitev letnega zavarovanja Tujina Multitrip – sklenete enkrat in velja celo leto, tudi za vso družino.

UGODNO: Družinski paket za Hrvaško

Za vse družine, ki počitnice preživljate na Hrvaškem, so pripravili ugodno družinsko zavarovanje, s katerim si lahko zagotovite brezskrben oddih. Izbirate lahko med 8-, 11-, 15- in 22-dnevnim zavarovanjem, da boste varni na poti in na počitnicah.