Aktualno Promocijsko sporočilo

Praznično razvajanje tvojih najbližjih s personaliziranimi CEWE darili

28. 11. 2023
Praznično razvajanje tvojih najbližjih s personaliziranimi CEWE darili (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

Praznične lučke po mestih se počasi prižigajo, doma se že grejemo ob kaminih, zunaj pa ob vročem čaju ali kuhanem vinu. Še malo pa bodo vse domove tudi že krasila božična drevesca, zato je čas, da začnemo razmišljati, kaj naročiti Božičku, da pusti pod njimi. 

Če iščeš popolna darila za svoje najdražje, pobrskaj med ponudbo CEWE personaliziranih izdelkov, ki bodo zadovoljili najrazličnejše okuse in interese. Letos preseneti svoje najbližje z najbolj osebnimi, posebnimi in unikatnimi darili. Zate smo pripravili nekaj idej za praznična darila, ki bodo zagotovo navdušila. 

Popolno darilo za partnerja

Tik pred koncem leta oživita vajine najlepše trenutke v 2023 z letno fotoknjigo. Fotografijam dodaj opise, zabavne komentarje ali ljubezniva sporočila in oblikuj čudovit pregled vajinega skupnega leta. Že pa želiš podariti nekaj mehkega in udobnega, izberi Premium blazino v obliki srca z vajino skupno fotografijo, ki bo polepšala vajino dnevno sobo ali spalnico. 

Popolno darilo za prijateljico

Naj bo praznično darilo za tvojo prijateljico prav tako posebno, kot je ona. Podari ji Premium torbo, okrašeno z njeno najbolj zabavno fotko, ki jo bo spremljala po nakupih, potovanjih in na plaži ali pa izberi Foto obesek za ključe, da bo s seboj vedno nosila delček vajine prijateljske zgodbe.

Popolno darilo za mamo

Preseneti svojo mamo z unikatnimi pogrinjki in ujemajočimi podstavki za kozarce ali skodelice. Ne le, da je to darilo izjemno praktično, predstavlja tudi čudovito dekoracijo. Fotografije, ki jih boš izbrala za motiv na pogrinjkih in podstavkih bodo polepšale vsako praznično mizo. Če pa tvoja mami rada dekorira svoje stanovanje, jo lahko presenetiš z zares posebno stensko dekoracijo - Hexxas. Družinske fotografije na šestkotnih ploščicah bodo obujale lepe spomine, poleg tega pa bodo prostoru dodale glamurozen umetniški pridih.

Popolno darilo za očeta

Očetje ponavadi cenijo praktičnost, če pa je ta zraven še estetska, pa še toliko boljše. Kuhinjski predpasnik je odlično darilo za očete, ki so poleti glavni žar mojstri na piknikih, v hladnejšem delu leta pa uživajo v kreiranju okusnih jedi v kuhinji. Za tiste, ki cenijo svoj čas, pa bo odlična izbira Foto ura s personaliziranimi fotografijami.

Popolno darilo za dedke in babice

Najlepše darilo za stare starše je skupni čas, ki pa ga v hitrem tempu današnjega življenja včasih tako težko najdemo. Lahko pa jim podariš stenski fotokoledar, poln lepih družinskih trenutkov, s katerim bodo ostali organizirani in lažje pričakali tvoj naslednji obisk. Oblikuješ jim lahko tudi CEWE FOTOKNJIGO družinske zgodovine, ki bo postala neprecenljiv spomin na skupna doživetja skozi leta.

Popolno darilo za otroke in mladostnike

Svojemu sinu, hčerki, nečaku, nečakinji ali kateremu drugemu otroku podari nepozabno darilo, prilagojeno njihovi starosti. Za dojenčka izdelaj Otroško CEWE FOTOKNJIGO, s katero se bo zabaval med odkrivanjem sveta skozi fotografije, hkrati pa razvijal svoje motorične spretnosti in čutila. Malčkom oblikuj Plišasto igračko z majico, na kateri bo njegova najljubša fotografija, šolarje pa razveseli z barvicami Faber Castell v kovinski škatli z njihovo fotografijo in ujemajočim se zvezkom. Za treniranje malih sivih celic oblikuj Foto sestavljanko ali igro Spomin, oboje z lastnimi fotografijami. Najstnike bo pa navdušil Ovitek za telefon ali Steklenica za vodo iz nerjavečega jekla, ki bosta z njim priljubljeno osebno fotko odražala njihov edinstven slog.

Obiščite cewe.si in začnite oblikovati čudovita personalizirana darila, ki bodo vaše najdražje razveselila in jim polepšala praznično obdobje že zdaj.