Prava SENZACIJA: Kako je Lauri Beranič (Sanjski moški) uspelo v hipu izgubiti TOLIKO kilogramov?

Zvezda televizijskega šova Sanjski moški, Laura Beranič, je v samo desetih dneh izgubila kar šest kilogramov. Kako je to sploh mogoče?! 

Prava SENZACIJA: Kako je Lauri Beranič (Sanjski moški) uspelo v hipu izgubiti TOLIKO kilogramov? (foto: PROMO) PROMO
10. 11. 2021 | Promocijsko sporočilo

Laura se je po povečanju ustnic odločila, da bo shujšala, vendar ne z običajno dieto, temveč z liposukcijsko prehrano za hitro hujšanje. Tako je v preteklih 10 dneh shujšala za kar šest kilogramov oziroma zmanjšala maščobne zaloge za devet odstotkov.

»Moj cilj je bil shujšati do rojstnega dne in uspelo mi je. To je darilo, ki sem ga podarila sama sebi – da sem videti bolje. Ampak to mi ni uspelo z instant dieto ali samo zato, da bi lahko oblekla novo obleko, od zdaj želim paziti na svoje zdravje in prehrano,« razlaga Laura.

Enaki dieti sledita Monica Belluci in Jennifer Aniston, z njo je kilograme izgubila tudi Kolinda Grabar Kitarović. Pa vendar ne moremo mimo vprašanja, ali je zdravo tako hitro shujšati in ali se bodo Lauri kilogrami vrnili.

Avtor te diete, nutricionist Giovanni Mandra, pojasni, da gre za klinično preizkušeno metodo, ki v 14 dneh zmanjša za kar 9,2 odstotka maščobnih zalog ali sedem do 10 odstotkov telesne teže. Nato je na vrsti druga faza, ki skrbi za stabilizacijo. »Vse temelji na sredozemski prehrani, rastlinskih vlaknih ter aminokislinah, tako da je naravno in zdravo,« trdi Mandra.

Kaj je liposukcijska prehrana?

Ker se bližajo zimski prazniki, bi si marikdo želel shujšati hitro in učinkovito, kot je to uspelo Lauri. »V procesu hujšanja nisem bila lačna, nisem doživela padca energije, niti nisem bila nervozna. Program je zares preprost in priporočila bi ga prav vsakomur,« pravi Laura.

Kako je videti en dan te posebne diete, nam je pojasnil kar njen avtor: »Protokol je razdeljen v dve fazi, ki trajata 14 dni. V prvi fazi uporabljamo naravne pripomočke za hujšanje, aminokisline in rastlinska vlakna, ki pomagajo, da gre vse mnogo hitreje in da organizem pridobi prav vse, kar potrebuje. Glavni obrok je večerja in takrat jemo meso ali ribo v kombinaciji z veliko zelenjave in olivnega olja. Tak pristop k zmanjševanju telesne teže je v svetu zelo popularen, saj prinaša hitre rezultate, obenem pa je preprost.«

Če imaš torej težave s prekomerno telesno težo, lahko še sama preizkusiš to dieto.

Preko projekta International Health je ta program hujšanja postal globalno dostopen vsem, in to po zelo ugodni ceni. V Sloveniji ga je mogoče naročiti na domači naslov, po predhodnem posvetovanju s centrom za podporo strankam na 070 922 722 ali z obiskom International Healtha v Ljubljani. Več informacij lahko dobiš na www.lipodiet.si.

Nova Laura pripravlja nova presenečenja

Laura je zdaj več kot zadovoljna s svojim videzom, kar jo je spodbudilo, da se je odločila pripraviti novo presenečenje. Ukvarja se z več novimi projekti, ekskluzivno pa nam je uspelo izvedeti, da bo Laura kmalu lansirala kozmetično linijo.

»Vse boste videli v kratkem, trenutno ne želim govoriti o tem, sem pa prepričana, da bo všeč vsem, ki me spremljajo in me imajo radi, pa tudi vsem drugim,« zaključi Laura.