Prava nota 2 za veliko smeha!

Barden Bellas se vračajo z novo dozo vrhunskega petja in neustavljivega smeha.

25. 11. 2014

Pred dvema letoma je glasbena komedija PRAVA NOTA (Pitch Perfect) kot eno največjih filmskih presenečenj postala svetovna uspešnica in pravi fenomen pop kulture. S humorjem začinjena zgodba o študentkah, ki združijo glasbene moči in popeljejo njihovo a capella skupino do neslutenih uspehov, je presegla vsa pričakovanja in nabrala zavidljivo število oboževalcev. Sedaj se Barden Bellas vračajo v nadaljevanju, ki obljublja še več smeha in uživanja ob vokalnih mojstrovinah simpatične igralske zasedbe.

V prvem delu smo spoznali svojeglavo brucko Beco, ki se je v novem študijskem okolju precej nehote znašla v dekliški a capella skupini Barden Bellas. Slednja je v želji po nekdanji slavi v svoje vrste povabila nenaveden nabor deklet, ki jih je družil dober glas in odlična pevska harmonija. Z veliko truda, dobre volje in celovite prenove repertoarja pesmi so Barden Bellas na koncu povsem pometle s hudo konkurenco na univerzitetnem tekmovanju vokalnih skupin.

V PRAVI NOTI 2 pa se bo skupina podala na osvajanje novih vrhov, pred njimi je namreč njihov največji izziv do sedaj – svetovno tekmovanje a capella skupin, kjer se vsake štiri leta pomerijo le najboljši.

Ali bodo dekleta tudi tokrat našla zmagovalno pravo noto, bomo izvedeli 15. maja 2015.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri