Pozor, novi Cosmo! V njem najdeš ...

Od četrtka, 29. marca, te na prodajnih policah čaka nova številka tvoje najljubše revije. Preveri, kaj te čaka v najbolj trendno obarvani številki.

Pozor, novi Cosmo! V njem najdeš ... (foto: Luka Svetic in Instagram.com/@gajaprestor) Luka Svetic in Instagram.com/@gajaprestor
28. 3. 2018

Preden se zapodiš v trgovine, ki so jih že preplavila pomladno-poletna oblačila, obvezno vzemi v roke Cosmo!

Na kar 15 straneh boš lahko odkrivala, katerim smernicam so sledili modni oblikovalci, in prek čudovitih modnih in lepotnih zgodb ugotovila, kako jih lahko interpretiraš čisto po svoje, prekršiš pravila in iz njih spleteš stajlinge, ki pristajajo prav tebi.

Nisi najbolj spretna s kombiniranjem? Nič hudega, testirale smo spletne aplikacije, ki lahko postanejo tvoj osebni stilist. Te zanima, katere so se izkazale?

Naslovnico tokrat krasi Gaja Prestor - zmagovalka projekta dekle z naslovnice.

Punca, ki se je zopet naučila verjeti vase, povzdignila svoj glas in predstavila svoj prvi komad To je, kar imam. In ko boš prebrala intervju, boš ugotovila, da punca ponuja res veliko. 

Verjamemo, da bo njena pevska kariera strmo napredovala, prav tako kot tvoja, ko boš usvojila trike, ki te bodo hitro popeljali do uresničitve kariernih ciljev. Za začetek je predvsem pomembno, da si jih jasno začrtaš. Če ne bo šlo vse po načrtih, pa ti bo nadvse prav prišel članek, v katerem boš spoznala, kako ravnati v neprijetnih situacijah v službi.

Se spopadaš z boleznimi kože? 

Spoznaj, kako bolezen prepoznati, kako zdraviti, s čim si pomagati, in dekleta, ki uspešno živijo z njimi.

Nikakor tudi ne spreglej članka o postu. Ne le da bo poskrbel za postavo brez trebušnih blazinic, izboljšal bo tudi imunski sistem in deloval pomlajevalno. Sliši se kot čarovnija, kajne?

1, 2, 3, akcija!

Ker so nas najnovejše študije o tem, da milenijci seksajo manj kot pa so predhodne generacije, pošteno zaskrbele, smo pripravile še 30-dnevni načrt, s katerim se bo vajino spolno življenje poslovilo od suše in ponovno zacvetelo. 1, 2, 3, akcija!

Obišči http://www.adriamedia.si/naroci-revijo in se naroči!