POZOR: Novi Cosmo! Poglej, kaj ti prinaša ...

Zadnji četrtek v mesecu je dan za revijo Cosmopolitan Slovenija. Preberi, kaj vse ti prinaša decembrska številka Cosmopolitana.

29. 11. 2017

Pred nami je magičen mesec in tokratna številka je polna zabave – v njej boš našla najbolj vroče Cosmo kombinacije, v katerih boš zasijala tako na najbolj norih žurih kot na službeni zabavi.

Da te bo praznični sijaj še bolj navdušil, ti ponujamo še namige z rdečih preprog. Šle smo se tudi na lov za najlepšimi plašči in najbolj toplimi bundami.

Razkrivamo, kako se naličiti, katere najnovejše dišave preprosto moraš spoznati in katerim trikom slediti, da bodo na tvoji koži ostale čim dlje, nato bomo povlekle še idealne črtice, s katerimi bo tvoj pogled še bolj zapeljiv.

Kaj ti še prinaša decembrska številka?

Spet je čas za Cosmopolitan Beauty Awards in zdaj si na vrsti ti, da nam pomagaš izbrati top lepotne izdelke leta.

Naj te nasmejijo zabavna dejstva o poljubih in miti o idealnem paru, ki jim ne smeš verjeti. Nato pa svinčnik v roke in reši test, ki ti bo razkril, ali v življenju tvegaš dovolj.

Poišči nasvete strokovnjakov, s katerimi se ne boš izgubila v poplavi informacij, ampak med njimi našla tiste, ki ti bodo pomagali na tvoji karierni poti.

Nato te bomo vzdignile med oblake z aerial jogo, ti zaupale, kaj lahko narediš, da te dan po super žuru ne bo obiskal maček, in kaj, da preglasna glasba ne bo poškodovala tvojega sluha. 

Če se bojuješ z aknami, potem te bo razveselila novica, da Cosmopolitan in Eucerin v projektu #aknepremagane iščeta dekleta, ki se želijo od njih posloviti. Za konec ti razkrivamo še zanimive številke o seksu za eno noč.

V reviji pa nikar ne spreglej poziva za dekle z naslovnice. Tokrat imate svojo priložnost vse blogerke, vlogerke in instagramerke. Prijavi se!