Pozor: lahko ostaneš večno mlada!

Testiranje ORTO ZA VEDNO kreme za večno mladost prineslo revolucionarne rezultate.

18. 6. 2014 | Promocijsko sporočilo

Zaradi velike pozornosti, ki jo javnost te dni namenja revolucionarni kremi ORTO za večno mladost so se v laboratorijih ORTO ZA VEDNO odločili, da testiranje učinkovitosti kreme izvedejo javno, transparentno in pred očmi javnosti. Testiranje je izvedel ALUO, neodvisni inštitut za testiranje.

Simobil

Strokovnjaki iz ALUO so se postopka testiranja lotili po mednarodno priznanih in preizkušenih metodah. Postopek kliničnega testiranja je bil za testirance zahteven. Od vsakega izmed njih je zahteval 4 ure popolne zbranosti in poguma. Vse reakcije in rezultate so strokovnjaki ALUO skrbno zabeležili in preučili.

Rezultati so razkrili 110 % učinkovito delovanje! Vzorčna skupina sedmih testirancev se po testiranju počuti odlično in res za vedno mlade. Navdušenje nad odličnimi rezultati te revolucionarne kreme je nepopisno!

Ekipe ORTO ZA VEDNO laboratorijev te dni krožijo po Sloveniji in v živo predstavljajo svetovno novost in revolucionarne rezultate  testa kreme ORTOza večno mladost. Z njimi je tudi prva generacija za vedno mladih, ki je prva testirala kremo ORTO za večno mladost in dokazala njeno učinkovito delovanje.

Kipe mladih so izdelali študentje Akademije za likovno umetnost in oblikovanje, Univerze v Ljubljani iz Oddelka za Kiparstvo. Če te zanima več o ustvarjalcih kipov, si lahko prebereš tukaj.