POZOR: Čas je za novi Cosmo! Poglej, kaj ti prinaša nova (200.) številka

Od četrtka, 26. aprila, te na prodajnih policah čaka nova (natančneje 200.!!!) številka tvoje najljubše revije, ki ti tokrat prinaša tudi fantastično presenečenje - 2 strani ugodnosti in daril!

POZOR: Čas je za novi Cosmo! Poglej, kaj ti prinaša nova (200.) številka (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
25. 4. 2018

Cosmo - že 200 številk tvoj vzornik!

Da, s tabo smo že kar 200 mesecev! In ker je to številka, ki si zasluži praznovanje, praznuj z nami in s Cosmo kodo (ki jo boš našla v reviji) osvoji lepa darila in ugodnosti.

Z nami je tokrat zaplesala Nika Kljun in nam ob tem razkrila, koliko truda je vložila v to, da je danes v samem vrhu, in kako je prišla do sanjskih priložnosti, kot je na primer koreografiranje televizijske oddaje Ellen Show.

Na modnih straneh smo se tokrat predajale barvam, ustvarjale nove barvne kombinacije, kopirale stil najbolj vroče bodoče neveste Meghan Markle in zapeljevale z najbolj vročimi petkami. Pssst … pršimo tudi najnovejše dišave in te naučimo, kako do popolne podlage.

Kaj ti še prinaša majska številka?

S tabo delimo roza mite o ženskah, ki nas neskončno zabavajo, in ti zastavljamo vprašanje, ali je tudi v tvojih komentarjih čutiti pikrost v stilu Lada Bizovičarja. Če je odgovor DA, potem preprosto moraš prebrati članek z naslovom P***, ki obsoja.

Na kariernih straneh preberi zgodbe punc, ki so zbrale pogum in zamenjale svojo karierno pot, in če kaj takega zamika tudi tebe, preveri še članek, ki razkriva 5 novih pravil poslovnega mreženja, potem pa skoči v neznano, kjer te gotovo čaka nova priložnost.

Za tvoje boljše počutje ti bomo razkrile, katera hrana te ozdravi, in novi top napitek, ki je obarvan v zlato. Opogumljamo te tudi, da se nam pridružiš v akciji #Iamallwoman in sprejmeš svoje telo takšno, kot je – z vsemi posebnostmi, ki te delajo unikatno.

Na najbolj strastnih straneh se sprašujemo, kdaj je bivšega spet smiselno povabiti med svoje rjuhe in kdaj tega ne početi. Samo poglej Seleno Gomez in Justina Bieberja – njuna romantična pravljica različica 2.0 kar cveti! Kako pa je pri tebi? Je že pokleknil na kolena? Da, tudi na to te bomo pripravile – Cosmo ti razkriva najlepše obleke, poročne fotografe, ki bodo tvoj dan D znali ujeti drugače, in lokacije, na katerih bo sanjski dan res sanjski.

Seveda pa brez daril ne gre!

In tokrat te bomo razveselili z najbolj pisanimi laki za nohte Depend.