To so vrline, zaradi katerih si lahko ODLIČNA pri teku (NE zanemari točke 3!)

Če imaš tiste prave lastnosti, ki odlikujejo dobro tekačico, imaš letošnjo jesen edinstveno priložnost, da postaneš najboljša različica same sebe. Preberi, katere tri so in kako postaneš - najboljša!

To so vrline, zaradi katerih si lahko ODLIČNA pri teku (NE zanemari točke 3!) (foto: adidas) adidas
15. 9. 2021 | Promocijsko sporočilo

1 Strast do teka

Do teka moraš najprej čutiti pravo ljubezen, se mu povsem predati in uživati v njem. Če se vsaj malo ne zabavaš, medtem ko tečeš, se potiš in poskušaš doseči novozastavljeni cilj, potem nisi iz pravega tekaškega testa.

2 Rada preizkušaš svoje meje

Če bi rada presegla meje svoje zmogljivosti, ti bo to vsekakor uspelo ob nekom ali v družbi tekačev, ki prav tako kot ti uživajo v teku in se želijo nenehno izpolnjevati, nadgrajevati, napredovati. S pomočjo takih boš gotovo dosegla boljše rezultate.

3 Povezanost s sebi podobnimi

Če se rada ob teku družiš, deliš svoje izkušnje z drugimi, primerjaš rezultate, se navdušuješ nad tekaško opremo in vedno novimi maratoni, potem boš slej ko prej zadovoljna v kateri od tekaških skupnosti, pa naj bo to spletna skupnost ali 'domača' skupnost s tradicijo. Če želiš pripadati sebi podobnim, je tek prav gotovo ena od tvojih prioritet.

Če imaš te 3 lastnosti tekačev, je zate gotovo zanimiva novica, da se Ljubljana to jesen pridružuje globalni skupnosti adidas Runners.  

Gibanje adidas Runners je prisotno že v več kot 60 mestih po svetu, glavni namen novoustanovljene tekaške skupnosti sta medsebojna motivacija in podpora, obenem pa adidas Runnersi predstavljajo mesto, kjer se združujejo vsi, ki iščejo več kot zgolj tekaški trening

Glavna prednost skupnosti je dobro zastavljen program, oblikovan v sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo med drugim sestavljajo kineziologi, nutricionisti in fizioterapevti. Pri tem ne gre za klasično tekaško skupino, saj ta poleg kakovostnih treningov članom nudi tudi celovito podporo, motivacijo in priložnost za druženje z ljudmi z istim ciljem: postati najboljša različica samih sebe.

Skupnosti se lahko brezplačno pridruži vsak, ki je pripravljen na kakovostne treninge, kjer bo presegal meje lastne zmogljivosti in se ob tem tudi zabaval.

Člane skupnosti spodbujata in vodita dva kapetana: kapetan AR Ljubljana je predan športnik Blaž Strožer, sicer že vrsto let adidasov tekaški trener, ki se mu je pri vodenju slovenskih adidas Runnersov pridružila Tamara Pavlovič, učiteljica joge, zavzeta pohodnica in ljubiteljica meditacije.

adidas Runners Ljubljana te vabijo, da se pridružiš Facebook skupnosti: kako se prijaviti in še več lahko ugotoviš TU.

P. S. Za vse člane in zainteresirane ta četrtek, 16. septembra, ob 18. uri v ljubljanskem Čin-Činu organizirajo tudi spoznavno zabavo AR Ljubljana welcome party