Pozabi na okrašeno smrečico za božič! TO je nov trend, ki je obnorel Instagram ...

... in je popolna ideja predvsem za tiste, ki doma nimajo veliko prostora!

Pozabi na okrašeno smrečico za božič! TO je nov trend, ki je obnorel Instagram ... (foto: Unsplash/Element 5 Digital) Unsplash/Element 5 Digital
7. 12. 2017

Ananas je že tako ali tako hit družabnih omrežij. Kopalke z vzorci ananasa, okrasni ananasi, ki krasijo stanovanja … in da ne pozabimo ananasa kot svežega in sočnega prigrizka.

Kakorkoli pogledaš, je ta okusni sadež prevzel omrežja kot sta Instagram in Pinterest ...

 

A post shared by Shaka Pressed Juice (@shakajuice) on

... in samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo nekdo spomnil iz njega narediti še – božično drevesce!

Ja, prav si prebrala!

Uporabnike zgoraj omenjenih omrežij je namreč prevzel novi trend: sveži ananas, prekrit z okraski in girlandami ter mini lučkami, ki da klasični smrečici nekakšno tropsko preobrazbo.

Poleg tega, da izgleda zelo zabavno in nekoliko – no, zelo – drugače, je okrašen ananas idealna ideja ta vsakogar, ki doma nima prav veliko prostora za pravo božično smrečico ali pa si želi le popestriti kakšen kos pohištva.

 

A post shared by catt + mack (@cattandmack) on

Dodaten plus je še, da ti te "smrečice" ni potrebno zalivati, prav tako pa boš prihranila kar nekaj denarja pri okraskih.

No, če pa takšna miniaturna kreacija ni ravno zate, a si želiš vseeno v dom vnesti nekaj odštekanega, lahko iz umetne smrečice ustvariš velik "ananas" ...

... v kolikor si malo bolj drzna, pa celo takšnega:

 

A post shared by Shaka Pressed Juice (@shakajuice) on

Kaj praviš? Boš letos ostala pri klasičnem božičnem drevescu ali boš vse, ki pridejo na obisk, presenetila z "ananas-smrečico"?

Pripravila: Nika Švajncer

Preberi še Kepanje: Fantastična ideja za druženje s prijatelji (top lokacije le 2 uri od nas) ali pa Točke, ki jih v prazničnem Mariboru letos moraš obiskati!

Priporočamo tudi Horoskop: Najboljša darila za vsako zodikalno znamenje (+ namigi iz slovenskih spletnih trgovinic)