Povej nam kaj vse vzameš s seboj na plažo in osvoji 40 evrov

Povej nam kaj vse vzameš s seboj na plažo in osvoji 40 evrov (foto: shutterstock) shutterstock
27. 7. 2016 | Promocijsko sporočilo

Sonce, veter, morje, japonke, pisane barve, poletne romance, ... mmm že diši po poletju in dopustu. Ko vsaj ne bi tako hitro minilo. Premalo je tistih dni v letu, ko z veseljem spakiraš kovčke, odhitiš na morje in brezskrbno cele dneve poležavaš na plaži. Zaupaj nam katere stvari so nepogrešljive in skorajda nujne v tvoji torbi za plažo.

Mastercard brezstična tehnologija ti omogoča hitre in varne nakupe

Plačilo enostavno opraviš tako, da približaš Mastercard brezstično kartico h kateremukoli plačilnemu terminalu na katerem je znak za »brezstično«. Plačilo na blagajni je tako veliko hitrejše in veliko enostavnejše, kot pa, da bi zamudno iskala pravi znesek v gotovini.

Enostavno do neprecenljivih poletnih doživetij

Tudi izbrani izdelki, ki so na tvojem nakupovalnem seznamu so lahko le dotik stran. Plačilo z brezstično kartico Mastercard ali Maestro je hitro, varno in enostavno. Za zneske do 15 evrov, kartico le prisloniš k POS terminalu in že si na poti do neprecenljivih poletnih doživetij.

Si pripravljena na uživanje na plaži?

Vsakodnevno se srečujemo s trenutki za katere moramo biti opremljeni s pravimi stvarmi. Navdušujoče priložnosti, kot so poležavanje na plaži, poletni piknik, praznovanje rojstnega dneva ali kakšno drugo doživetje, hkrati pomenijo tudi to, da se na našem nakupovalnem seznamu znajdejo različne stvari. Z brezstično kartico Mastercard bo nakupovanje vseh potrebščin, ki jih potrebuješ za lepe spomine, resnično hitro, varno in enostavno.

Kako sodeluješ v nagradni igri?

Sporoči nam katere so tiste stvari brez katerih nikakor ne moreš preživeti sproščujočih uric ob morju v družbi najboljših prijateljic. Sestavi svoj nakupovalni seznam za na plažo in ga skupaj s svojimi podatki vnesi v spodnji obrazec.

Nagradna igra poteka do 14. avgusta 2016

Izžrebali bomo srečneža, ki bo prejel Mastercard® predplačniško brezstično kartico na kateri bo naloženih 40 evrov.

Srečna nagrajenka je ...

Čestitamo naši srečni izžrebanki Vesni Jeras. Na njenem nakupovalnem seznamu za na plažo so se znašli: mrzla pijača, sončna očala, selfiestick, olje za sončenje, kopalke in brisača.