Potopljene fotografije na ogled v Rušah

Razstava 'Pogled v plavo' bo na ogled vse do konca tega leta, ogleda pa si jo lahko vsak obiskovalec bazena Ruše. Ves čas razstave si boš lahko brezplačno izposodila tudi masko in dihalko.

24. 11. 2013

Mariborski potapljaški klub Nitro diving je v sodelovanju s CEZAM Ruše pred dnevi odprl edinstveno razstavo – potopljene fotografije hrvaškega fotografa Marjana RadovićaPOGLED V PLAVO.

Razstava ima več kot 25 ponovitev na Hrvaškem, tokrat pa se je prvič selila prek meje – v Slovenijo.

Obiskovalci so si imeli možnost ogledati razstavo na več načinov – z masko in dihalko na vdih ali pa s potapljaško jeklenko na hrbtu.

To edinstveno možnost so lahko izkoristili tisti, ki sicer še niso potapljači, saj je Nitro diving ves dan izvajal predstavitvene potope. Poleg tega je veliko potapljačev prišlo na ogled razstave s svojo opremo. Vse skupaj si je v nekaj urah razstavo ogledalo 80 potapljačev z jeklenkami in veliko kopalcev z masko in dihalko.

Marjan Radović je profesionalni fotograf, inštruktor potapljanja in podvodne fotografije. Medtem ko se večina podvodnih fotografov osredotoča na življenje in okolje pod vodo, poskuša Radović prikazati drugačen in edinstven vpogled v podvodno okolje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri