Posthumni album Michaela Jacksona XSCAPE je zunaj!

Objavo XSCAPE, albuma legendarnega glasbenika, kralja popa, Michaela Jacksona, so ustvarjalci napovedali s singlom 'Love Never Felt So Good', za katero je narejena tudi verzija z za deluxe izdajo albuma skupaj z Justinom Timberlakeom, tako kot remiks, ki ga podpisuje Fedde Le Grand! Slavni producent je mnenja, da glasbeni svet nikoli več ne bo imel takšnega glasbenega revolucionarja, kot je bil Michael Jackson.

14. 5. 2014

Najavni singl je združil odlično kombinacijo originalne in moderne produkcije s prepoznavnim zvokom iz osemdesetih.

Album je objavljen v sodelovanju med Epic Records in Skladom Michaela Jacksona. Nova izdaja vsebuje osem neobjaljvenih pesmi, ki so nastale med leti 1983 in 1999.

Izvršni producent albuma je L.A. Reid, medtem ko je bil Timbaland zadolžen za vodjo producentke ekipe, ki so jo ssestavljali Rodney Jermins, Stargate, Jerome 'Jroc' Harmon in John McClain.

Izbrani material iz bogatega Michaelovega arhiva je posodobljen, a je obržal Michaelovo interiteto ter njegov bit, ki sta v veliki meri zelo vplivala na razvoj moderne glasbe.

»Michael je za seboj pustil glasbene umetnije, katere s ponosom predstavljamo skozi vizijo pruducentov s katerimi je že delal ali pa je še želel delati. Zelo smo ponosni in počaščeni, ker lahko predstavljamo njegovo glasbo tudi danes.« je povedal L.A. Reid.

Tudi naslov albuma so izbrali na način, ki ga je Michael uporabljal vse od izida legendarnega albuma »Thriller«, saj je za naziv  vedno izbral pesem iz albuma, z naslovom sestavljenim le iz ene besde.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri