Postani Ni panike obraz!

Želiš svoj obraz videti na jumbo plakatih in biti del jesenske kampanje Vzajemne? Pošlji svojo fotografijo in postani Ni panike obraz! Na Cosmopolitanu bomo izmed vseh prispelih prijav izbrali tudi nekaj obrazov, ki se boste pojavili tudi v naši tiskani ediciji Cosmopolitana! Si upaš?

29. 3. 2016

Vzajemna in Cosmopolitan iščeta najbolj odštekane, zabavne in zanimive portrete mladih in njihovih Ni panike obrazov. Izmed vseh prejetih bo izbranih do 1000 fotografij, ki jih bo Vzajemna uporabila v osrednji jesenski kampanji na vseh komunikacijskih materialih akcije – vsak oglas bo imel unikaten obraz. Bi rad/a videl/a svoj obraz na jumbo plakatu in na drugih oglasih v različnih medijih? Prijavi se in postani Ni panike obraz. Zagrabi priložnost!

Kakšen je Ni panike obraz?

Ni panike obraz je vesel, sproščen, navihan, humoren, včasih zafrkantski, lahko je odbit, norčav, pozitivno presenečen, vsekakor brezskrben in poln pozitivne energije.

Ni panike obraz ni jezen, prestrašen, napet in ne izraža negativnih čustev. Preveri!

Prvih 50 žensk in prvih 50 moških, ki boste oddali svojo fotografijo v spletni aplikaciji in sodelovali v kreativnem natečaju čaka super stvar – Freegun spodnjice! Pohiti in postani Ni panike obraz!