Pospravi v torbico TA PROJEKTOR in poskrbi za nepozabno zabavo KJERKOLI

Prirejaš presenečenje za prijateljico? To lahko zdaj narediš kjerkoli. Za faktor presenečenja in vrhunec zabave bo poskrbel projektor, ki poustvari vtis velikega zaslona ter je hkrati zvočnik in naprava za ambientalno razsvetljavo.

Pospravi v torbico TA PROJEKTOR in poskrbi za nepozabno zabavo KJERKOLI (foto: Samsung) Samsung
25. 1. 2022 | Promocijsko sporočilo

Določi samo čas in kraj in obvesti vse, za katere želiš, da so na zabavi prisotni. Nato pa moraš (poleg hrane in pijače) misliti samo še na to, da ne pozabiš vzeti s seboj te napravice, ki bo naredila vse – poskrbela za izkušnjo velikega zaslona, kjerkoli že boste: za glasbo, zvočne efekte, sporočila, ki jih želiš izraziti, popolno kuliso oz. ozadje, vzdušje, svetlobo ...

To je projektor Samsung Freestyle – enostaven, priročen, inovativen, kot ga še ni bilo. Vsebine namreč predvaja res kjerkoli, saj ima izjemne možnosti prilagajanja prostoru oziroma ozadju, na katero projiciraš – tudi če površina ni povsem gladka, je slika še vedno odlična.

Si za presenečenje zabave oz. druženja pripravila video s spomini? Mogoče video kolaž vaših smešnih ali zabavnih trenutkov s podnapisi? Ali pa bi rada slavljenki predvajala njeno najljubšo glasbo oz. videospote? Izseke iz njene najljubše serije? Freestyle bo poskrbel za njihovo popolno predvajanje kjerkoli in kadaroli.

Vse njegove prednosti in dodane vrednosti

♥ Misliš, da ne boš imela na volje bele stene? The Freestyle optimizira projekcijo na podlagi barve stene ali katerekoli druge podlage in izboljša tvojo izkušnjo gledanja.

♥ Povsem enostavna uporaba v 3 korakih:
Postaviš. Priključiš. Poiščeš primerno površino za projekcijo (brez platna). Vse drugo nato naredi aparat sam.

♥ Freestyle ima popolne funkcije samodejnega izenačevanja in samodejnega izravnavanja – omogočajo, da se zaslon naprave samodejno prilagodi katerikoli površini pod katerimkoli kotom za popolnoma sorazmerno sliko.

Funkcija samodejnega ostrenja omogoča, da Freestyle prikaže kristalno čisto sliko na katerikoli površini in pod katerimkoli kotom.

Izjemna lahkost omogoča, da je povsem enostavno prenosljiv. Za še lažji transport ti je na voljo torbica, ki se mu povsem prilega.

Možnost obračanja za 180 stopinj: vsestranski nosilec Freestyle uporabnikom omogoča prikazovanje visokokakovostnega videa kjerkoli – na mizi, tleh, steni ali celo na stropu – ločen zaslon ali platno ni potrebno.

360-stopinjski prostorski zvok: Freestyle nudi izjemen užitek v zvočni izkušnji kinematografske kakovosti ne glede na to, kje boste. Zvočnik lahko uporabljaš tudi za predvajanje glasbe brez projekcije.

♥ Projektor lahko preprosto upravljaš s pomočjo glasovnega asistenta s priloženim daljinskim upravljavcem ali s pomočjo Samsung aplikacije SmartThings.

♥ Je tudi prvi projektor, ki vključuje glasovno upravljanje na daljavo, kar ti omogoča, da pri prostoročni uporabi naprave izbereš svoje najljubše glasovne pomočnike.

♥ Freestyle ponuja funkcije Smart TV, ki so na voljo na pametnih televizorjih Samsung, z vgrajenimi storitvami predvajanja ter funkcijami zrcaljenja in predvajanja, ki so združljive z mobilnimi napravami Android in iOS. 

♥ Kot projektor pa Freestyle ni v uporabi samo za predvajanje vsebine, zagotavlja tudi učinek osvetlitve razpoloženja. Ima namreč možnost načina ambientalne razsvetljave, zahvaljujoč prosojnemu pokrovčku leče.

♥ Freestyle lahko postane tudi pameten zvočnik, ki analizira glasbo in hkrati prilagaja vizualne učinke, ki jih je mogoče projicirati na steno, tla ali kamorkoli drugam.

♥ Za napajanje je Freestyle združljiv z zunanjimi baterijami, ki podpirajo USB-PD in izhod 50W/20V ali več, tako da ga lahko vzameš s seboj kamorkoli – na pot ali potovanje.

♥ Je tudi pionir v tem, da je prvi prenosni zaslon, ki deluje, ko je privit v podnožje za žarnico brez potrebe po dodatnem ožičenju. Seveda ima možnost polnjena tudi prek navadne stenske vtičnice.

Glede na vse njegove prednosti ti je verjetno jasno, da je Freestyle primeren še za marsikatero drugo priložnost, ko potrebuješ projekcijo zaslona – tako pri delu kot ob vadbi, kuhanju, poleti na vrtu za domači kino, za popolno atmosfero ob zmenku ... 

Prednaroči svoj The Freestyle: 20. 1. se je začelo sprejemanje prednaročil, ki vključujejo tudi lepa darila. Prednaročila trajajo do 13. 2. Naroči svojega TU