Bi se sladkala brez slabe vesti? Tole ti bo vzelo dih 👇

Kaj praviš na palačinke z dodano vrednostjo? Na slasten čokoladni zajtrk, ki naredi vsak dan lepši? Na žlico popolnega sladkega razvajanja, ki si jo lahko privoščiš kadarkoli? Bi? Bi tudi ti? Potem izberi ta odličen namaz, ki vsebuje kar 50 odstotkov lešnikov in nič dodanih maščob. 

čokoladni namaz bymojacokolada (foto: PROMO) PROMO
19. 12. 2019 | Promocijsko sporočilo

Pozdravi novo generacijo čokoladnih namazov, ki ti prizanesejo s slabo vestjo, obenem pa prinesejo poln, bogat, kremast, preprosto božanski okus.

Veganski čokoladni namaz by Mojačokolada.si poleg pravega kakava v prahu vsebuje kar 50 % lešnikov, zato se ponaša z zelo bogatim čokoladno-lešnikovim okusom in neverjetno kremasto teksturo.

Veganski + okolju in človeku prijazen

Veganski čokoladni namaz by Mojačokolada.si bo s svojim božanskim okusom navdušil tako tiste, ki ne uživajo živalskih proizvodov, kot tudi vse druge ljubitelje lešnikov in čokolade:

√ Namaz je izdelan po skrbno dodelani recepturi, ki ustvari izredno kremasto in gladko teksturo ter ima pristen okus po praženih lešnikih.

√ Poleg tega, da je namaz veganski, tudi ne vsebuje palmove maščobe, o pridobivanju katere vemo, da negativno vpliva na življenjski prostor nekaterih živali in posledično na okolje, ter gensko spremenjenih organizmov (GSO) in njihovih derivatov.

√ Ker vsebuje kar 50 odstotkov lešnikov in je brez dodanih maščob (vsebuje le naravno prisotne maščobe, ki so v lešnikih), je ta čokoladni namaz tudi precej bolj zdravju prijazen kot preostali čokoladni namazi, zato lahko v njem uživate brez slabe vesti.

√ Odličen je na palačinkah, na kosu kruha, za pripravo slaščic (kot dodatek v kremi za torte, rezine ali kolačke) ali pa kar tako – na žlico, ko si ga zaželite.

√ Veganski čokoladni namaz je pakiran v ličen steklen kozarček, zato je primeren tudi za darilo.