Pogrešaš koncerte? Preizkusi to glasbeno doživetje (obljubimo, da boš potešena!)

Čez zimo ni pričakovati, da bo veliko koncertov v živo, a to ne pomeni, da v njih ne moreš uživati. Nekateri glasbeni projekti so se s prenosi prek interneta izkazali za odlične. Poskusi, če še nisi!

Pogrešaš koncerte? Preizkusi to glasbeno doživetje (obljubimo, da boš potešena!) (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
9. 10. 2020 | Promocijsko sporočilo

V knjigi Ljubezen v času kolere je Gabriel García Márquez dejal, da je glasba pomembna za zdravje. Tako je glasba vsekakor pomembna tudi v času korone. 21. stoletje pa nam v nasprotju s tistim časom s svojo napredno tehnologijo omogoča, da to doživimo podobno kot v živo – na spletnih koncertih, festivalih, glasbenih seansah.

Virtualni koncerti imajo svoje prednosti 

Ena od prednosti spletnih koncertov je vsekakor dostopnost, saj se lahko s svojim najljubšim didžejem ali pevcem zabavaš, ne da bi ti bilo treba oditi od doma in skrbeti, koliko časa potrebuješ, da prideš do cilja, ali boš dobila parkirni prostor in dobro mesto v dvorani, pa tudi, kaj boš oblekla in kakšno pričesko boš nosila. Na dogodek se priključiš neposredno prek telefona, računalnika ali televizije, torej se lahko udeležiš prav vsakega koncerta na svetu, ki se ga drugače morda ne bi mogla. 

Doživiš lahko tudi spletni glasbeni festival

Prek spleta lahko iz slovenskih in tujih glasbenih dvoran spremljaš celo glasbene festivale ter tako odkrivaš tebi še neznane in obetavne izvajalce, pa kjerkoli na svetu že pojejo in muzicirajo.

Na spletu boš našla ustvarjanje predstavnikov določene zvrsti, združenih na spletnih festivalih. Organizatorji festivalov namreč še vedno želijo ohraniti povezanost, zavzetost in navdušenost njihovih oboževalcev skozi vrsto neverjetnih virtualnih dogodkov. Tako lahko nemoteno uživaš v svojih najljubših festivalih oziroma njihovih različicah.

Da spletne koncerte in glasbene festivale doživiš, kot je treba, pa potrebuješ operaterja, na katerega se lahko zaneseš. In kar dvakrat zaporedoma je certifikat mednarodno priznanega podjetja Umlaut za najboljše mobilno in fiksno omrežje po uporabniški izkušnji v Sloveniji prejel Telemach. Njegove storitve se torej dokazano stabilne in ti zagotavljajo nemoteno delovanje.

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri