Poglej si te hude Cosmo naslovnice z Madonno iz drugih držav

Si vedela, da Madonna ne krasi samo slovenske izdaje Cosmopolitana? Kraljica popa se je znašla tudi na številnih tujih naslovnicah. Preveri, zakaj moraš imeti aktualno izdajo tvoje najljubše revije!

13. 5. 2015

Cosmo z Madonno je res nekaj posebnega, saj gre dejansko za projekt, pri katerem je sodelovalo kar 19 držav z vsega sveta.

Gre za to, da Cosmopolitan obeležuje 50. obletnico izida prve številke revije, in ta poseben mejnik so proslavili skupaj s pop ikono, ki starosti navkljub dokazuje, da je še vedno zelo vroča roba. 

Madonna, ki trenutno na glasbeni trg napada z novim albumom Rebel Heart, je naslovnico krasila že ob 25. letnici revije in danes, 25 let pozneje, je še vedno aktualna, še bolj provokativna, še bolj uspešna (tako kot legendarna revija Cosmopolitan ;))

V ZDA so se odločili za izdajo kar štirih različih naslovnic (kot lahko vidiš v fotogaleriji), drugod po svetu pa je izšla po ena različica, a vsaka zase posebna in prilagojena svojim bralkam.

Projekt je še posebej zanimiv za vse zbiratelje Cosmopolitanov in tudi po naši izdaji je že veliko povpraševanja.

Madonna

Še nimaš Cosma z Madonno?

Predlagamo, da se na svojo najljubšo revijo kar naročiš, saj te tokrat ob naročilu čaka DARILO - selfie palica z držalom za mobilni telefon in bluetooth sprožilcem! Obrazec za naročilo najdeš TUKAJ!