Poglej, kdo je nagrajenka, ki prejme lepotni poseg

Si se prijavila na natečaj Nova podoba za lepši vsakdan in se potegovala za lepotni poseg, ki ga podarja ugledna slovenska klinika Zorman-Repež? Srečna dobitnica lepotnega posega je ...

Poglej, kdo je nagrajenka, ki prejme lepotni poseg (foto: arhiv klinike ZR) arhiv klinike ZR
21. 4. 2016

... 25-letna Kaja iz Kopra!

Kaja

"Narava do mene ni bila ravno radodarna, prav zato si vse od konca pubertete neizmerno želim večje prsi," je svojo prijavo na natečaj utemeljila inkluzivna pedagoginja Kaja in nam zaupala:

"Že v srednji šoli sem se na obveznih plavalnih tečajih vedno počutila neprijetno, ta občutek pa me ob trenutkih, ki bi jih morala doživljati kot prijetne spremlja še danes. Na primer na plaži, namesto, da bi se sprostila in uživala, se del mene stalno počuti nelagodno."

Kljub temu, da želja po lepotnih posegih pogosto ne izvira iz posameznika, temveč se pojavi predvsem zaradi zunanjih pritiskov v obliki družbeno postavljenih standardov lepote ali potrebe po ugajanju določeni osebi, pa to za živahno Primorko ne velja:

"Posega si ne želim zato, da bi lažje dosegala lepotne standarde, ki jih je za ženske postavila družba, niti ne, da bi me kot lepšo videl kdorkoli drug."

Ker ji osebni dohodki ne dovoljujejo takšnih izdatkov, se je Kaja odločila sodelovati v naši nagradni igri in ob vsem povedanem hitro postane jasno, kako močno jo je osrečila novica, da je bila izbrala.

Poseg bosta v maju izvedla specialista plastične kirurgije, dr. Andrej Repež, dr. med. in as. Peter Zorman, dr. med., prispevek o poteku operacije pa bo objavljen na spletni strani, ki jo pravkar bereš.

Preberi še: "Da, povečala sem si prsi in tega ne skrivam!" (iskren zapis o 30-letni Barbari iz Ljubljane)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri