Poglej, kako smo žurali na priljubljeni zabavi gospoda Jamesona

Minuli konec tedna, v večernih urah petka trinajstega je gospod John Jameson (ponovno) izbiral najboljši 60 sekundni filmček in pripravil noro zabavo, ki je trajala vse do zgodnjih jutranjih ur.

Poglej, kako smo žurali na priljubljeni zabavi gospoda Jamesona (foto: arhiv organizatorja) arhiv organizatorja
16. 3. 2015

John Jameson obožuje filme in tako je tudi letos med medijskimi ekipami razpisal natečaj za najboljši kratki 60 sekundni film - priredbo znanega filma, filmske scene ali znanega filmskega citata.

Zmagovalci

Razglasitev letošnje zmagovalne ekipe je tako kot preteklo leto, ko je s filmčkom Kekec, zmagala ekipa Radia Antena, potekal v priljubljenem ljubljanskem klubu Cvetličarna.

In kdo je letos osvojil filmski prestol?

Tričlanska žirija, sestavljali so jo televizijska voditeljica Ula Furlan, režiser Miha Hočevar in Zvezdana Lazar (LIFFe), je med prijavljenimi filmi iskala izvirno idejo, kreativnost, inovativnost in smisel za humor – najbolj jih je navdušila priredba filma Gravity, ki je definitivno vsebovala vse prej omenjene lastnosti.

žirija

Poleg zmagovalcev POP UP se je na natečaju predstavila tudi naša Cosmo ekipa, ki je priredila sceno iz trenutno najbolj vročega filma Petdeset odtenkov sive.

Cosmo ekipa

Po končani razglasitvi se je nadaljevala zabava z glasbeno skupino Loco band, ki jo je John Jameson povabil iz Beograda.

Poleg njih sta znane uspešnice prepevala tudi pevka Alya in Omar Naber, za plesne ritme pa je poskrbel DJ Maj. V odlični družbi Johna Jamesona se je na dogodku, kot je že v navadi, tudi tokrat zabavalo ogromno znanih Slovencev.

Fotografije: arhiv organizatorja