Poglej, kaj je v Beogradu prejšnji teden počela naša spletna urednica Kaja

Vodilna blagovna znamka modnega nakita v Evropi Parfois je pretekli vikend združila modne poznavalke iz petih držav v Beogradu. Druženja se je udeležila tudi naša spletna urednica Kaja. Poglej, kako so se imeli. 😉 

Poglej, kaj je v Beogradu prejšnji teden počela naša spletna urednica Kaja (foto: Sportina group promocijsko gradivo) Sportina group promocijsko gradivo
2. 10. 2019 | Promocijsko sporočilo

Dekleta so v Beogradu pobližje spoznale novo kampanjo Parfois za kolekcijo jesen-zima 2019, ki pooseblja posebno potovanje. 

Parfois v svoji novi kampanji za kolekcijo jesen-zima 2019 spremlja posebno potovanje, lahko bi rekli neverjetno odpravo ženske, ki se znajde v neznanem okolju s čudovito pokrajino in edinstvenim poslanstvom: da ugotovi povezavo med seboj in tistim, kar jo obdaja. 

Koliko krajev lahko začutimo kot svoje? Koliko je mest, v katerih lahko rečemo, da smo doma? Parfois si želi, da z modnimi dodatki prestopimo to mejo.

Podpre naše hrepenenje po novem, ki bo, potem ko ga uzremo, postalo naše – domače. Moto nove kolekcije Parfois je beseda TUKAJ, ki enako kot modni kosi nakita in oblačil združuje čas in prostor. Trendi te kolekcije povezujejo prvi hip nasprotujočo si modno idejo: izstopajočo modno kombinacijo, ki hkrati zagotavlja udobnost.

Nakit je izdelan nadvse pozorno. Parfois prinaša elegantne kose geometrijskih oblik in finih tekstur, odlikujejo ga fini kamni in biseri. Od barv je najbolj izpostavljena zlata.

Torbe so klasičnih oblik, vendar so na novo interpretirane z različnimi materiali, kot so klobučevina, semiš, najlon in neopren. Verige, kovinski in športni detajli prinašajo pridih modernosti.

Kolekcija čevljev upošteva, da morajo biti narejeni za hojo in odkrivanje novih izzivov. Čevlje v vojaškem slogu bomo videli tudi v tej kolekciji, hkrati ne smemo prezreti škornjev za dež z oblazinjenimi posebnimi detajli. Parfois ponuja tudi tople klobuke in šale, ki bodo dopolnili stilski jesenski videz.

Prestopite meje in sledite sebi kot zbrane modne predstavnice. Okrasite se s številnimi modnimi dodatki in ne omejujte se z barvami. Uživajte v jesenskih dnevih s kolekcijo Parfois in pozdravite novo sezono samozavestne!

Novo kolekcijo najdete v trgovinah Parfois v Cityparku in Supernovi Rudnik v Ljubljani, Europarku v Mariboru ali Citycentru v Celju ter poslovalnicah Sportine po Sloveniji.

O blagovni znamki Parfois:

Parfois nagovarja ženstveno, samostojno žensko, ki se zaveda svojih lastnosti ter modernega videza. Ljubiteljica Parfoisa odgovarja na komplimente, ki prihajajo iz te modne hiše, s svojo zvestobo tudi zato, ker ji omogoča nakup nakita, torbic, očal, šalov po zelo sprejemljivih cenah. Kolekcije dodatkov Parfois se hitro izmenjujejo in dopolnjujejo, kar je zagotovilo, da bo vsak obisk trgovine minil v zanimivem modnem vzdušju.