OSVOJI VSTOPNICEE: Ladies night v Cineplexxu - Poredne mama 2: Božič

V četrtek, 2. novembra ob 20.00 se nam pridružite na Ladies nightu. Tokrat je na vrsti nadaljevanje mega kino uspešnice, ki je lansko leto začelo gibanje porednih mam -  Poredne mama 2: Božič. Podarjamo 6 x po 2 vstopnici za ogled komedije.

27. 10. 2017 | Promocijsko sporočilo

Poredne mame se vračajo

Naslednji teden na velika platna v Cineplexx kina prihaja odštekana komedija Poredne mame 2: Božič (Bad Moms 2).

Igrajo: Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell, Christine Baranski, Susan Sarandon

Režija: Jon Lucas, Scott Moore

Vesela trojica se bo tokrat soočila s stresom, ki ga s seboj prinesejo božični prazniki v krogu družine. Ne samo, da se trudijo ustvariti popolne praznike za svoje družine, poleg vsega morajo zabavati še svoje mame na obisku. Kikijino mamo igra Cheryl Hines, Amyino Christine Baranski, Carlino Susan Sarandon. A ob koncu bodo Amy, Carla in Kiki pridobile nov uvid v to, kako praznike narediti posebne, in s svojimi mamami vzpostavile pristnejši odnos.

Osvoji vstopnice za ogled komedije Poredne mame 2

Nagradna igra za brezplačne vstopnice bo potekala v petek, 27. oktobra na Facebook Govori.se

Na dogodku Ladies night v vseh Cineplexxih te čakajo tudi presenečenja:

  • Vse obiskovalke Ladies nighta bodo prejele promocijski izvod revije Lady.
  • Za pogostitev po filmu v Cineplexxu Kranj bo poskrbel Miha Chef catering, zraven pa ne bo manjkal kozarček osvežilne aromatizirane penine iz Radgonski goric.

Ladies night: Poredne mame 2: Božič (Bad Moms 2), 2. novembra ob 20:00 v kinih Cineplexx. Za ogled napovednika in nakup vstopnic KLIKNI TUKAJ.

Sladkorčki iz filma

»Ko se nama je porodila zamisel o božiču,« pravi Jon Lucas (ki je, tako kot prvi film, nadaljevanje spisal in režiral s Scottom Moorom), »je bila premočna, da bi nanjo kar pozabila. Vsakič, ko se na kupu zbere vsa družina – ki je ne vidimo pogosto ali pa je najraje sploh ne bi videli – in je zraven še preveč denarja in alkohola... potem je to sod smodnika; in to je pravo strelivo za komedijo.«

Kaj v zvezi z božičem bi lahko bilo blizu gledalcem? Čemu bi se nasmejali? Kaj lahko med prazniki najbolj komu kravžlja živce? Obstaja zgolj en in edini odgovor: Njegova mama. »Vedeli smo, da bomo z Milo Kunis, Kristen Bell in Kathryn Hahn spet imeli živahen in zabaven film,« pravi Moore, »a hoteli smo tudi zanimivo tematiko, zato smo ga začinili z mamami mam.«